Ustura Kemal'in Tepesini Fena Attırdılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Magazinciler ile ünlüler arasında zaman zaman özel hayat kavgası yaşanır...

Bunlara en son örnek Oktay Kaynarca'nın eşi ile birlikte çekilen tatil fotoğraflarının gazetelerde yer almasıydı.

Kaynarca, şikayetini Başbakan'a kadar iletince magazinciler bu durumdan rahatsız oldu.

Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ da bugünkü köşe yazısında duruma dikkat çekti ve yıllardır bu kavganın sürdüğüne değindi.

Aytuğ, internet sayesinde ünlülerin artık kendilerini ifade edebilecekleri birçok mecraya kavuştuğunu belirtti ve Oktay Kaynarca ile yaptığı telefon görüşmesine değindi:

"Yaşananların ardından Oktay üç gün önce beni aradı. (Belli ki aynı gün herkesi sırayla aramış) "Sonunda istediğim oldu, Allah razı olsun" diyerek söze başladı. "Ben zaten yıllardır haberimin yapılmamasını, fotoğrafımın basılmamasını istiyordum. İnşallah sözlerinde dururlar. Peki ama şimdi bizim ailemizin, kızlarımızın bikinili fotoğraflarını basamayacaklarına göre ne yapacaklar? Kendilerininkini mi basacaklar?" dedi. Görünen o ki, Ustura Kemal usturasını epey bilemiş!.."

Aytuğ'a göre artık ünlüler ile magazinciler arasında kılıçlar çekilmiş durumda. Ancak bu sürecin her iki tarafın da aleyhine olduğunu belirtiyor.