Ustura Kemal Yayından Kaldırıldı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Son olarak Cumartesi gününe alınan Ustura Kemal yayından kaldırıldı.

Toplam 3 kez günü değişen Ustura Kemal'in Cumartesi günü 13.bölümü yayınlanmıştı.
Dizi final olarak yayınlanmadan ekranlara veda etti.

Oktay Kaynarca attığı tweette dizide emeği geçenlere teşekkür etti. İşte o tweet;
"Ustura Kemal dizisine emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim... Ustura Kemaliniz....."

Aslinda ilk baslarda gayet iyi sonuçlar elde ediyordu, ancak gün, saat degisimiyle dizi kötüye gitti.

Aslında Show Tv Anasayfasında fragmanlar arasında ismini görmeyince şüphelenmiştim ama yine de emin olmadığım için açmdım konuyu

1 yıl tanıtımı yapıldı, onun gazıyla 8 bölüm gitti. Tam tahmin ettiğim gibi. Sonra da battı

O değil de ben bu Ustura Kemal' eserinin sahibini tanıyorum, aile dostumuz kendisi Haldun Sevel, mükemmel adamdır..

Dizi icinse söylenecek fazla şey yok, tutmadı sağlık olsun. Dizinin inandırıcılığı yoktu, Oktay Kaynarca'nın abartılı rol kesmeleri yüzünden kahramanlık dizisi değil komedi dizisine benzemişti.

Son düzenleme:
layığını buldu oktay kaynarca-emre kınay çok abartılıydı rlleri gerçekçi değillerdi senaryo da kötüydü bitmesi ckaçımnnılmazdı

Reytingler oldukça düşmüştü bitmesi doğru karar aslında ama Show da dizi kalmadı

yazıklar olsun diziyi harcadılar bi o güne bi bu güne

bitik bir dizi show a bile yakışmıyordu tek rakibi pepee ydi

Gün değişimi olmasaydı belki daha devam ederdi.

Şok haber Dizi Cartoon Network'e transfer oldu

aslında batmadı gün değiştirdi mahsus show bitirmek için!!!

adam4 behzat trtçocuk a transfer olacakmış ama trtçocuk behzat o reytinglerle biz de bile oynayamaz demiş

Beklenen bir gelişme. Tutmayacağı çok açıktı zaten başlangıçta tanıtımların gazıyla ve Oktay Kaynarca'nın etkisiyle iyi gitti ama uzun vadede bu yeterli olmadı.