"Ustura Kemal" Tanıtım Fragmanı [ Yeni Dizi - Show Tv ]

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bir döneme damgasını vuran çizgi roman karakteri yıllar sonra yeniden sinema ve televizyona uyarlanıyor.

Oyuncu Oktay Kaynarca çok yakında yeni bir diziye başlayacağını belirtti. Usta oyuncu Bir döneme damgasını vuran çizgi roman karakterini oynayacağını söyledi.

Show TV'de Ocak 2012'de başlayacak olan Ustura Kemal dizisinin 1. tanıtım fragmanı yayınlandı.

Kaynarca Süreç Film imzalı "Ustura Kemal" dizisinde başrol oynayacak. Dizinin seneryosunu Mehmet Soyarslan yazacak.

Gün Gazetesi'nde 1972 yılında ressam Haldun Sevel'in çizmeye başladığı İstanbullu bir kabadayı'nın maceralarının anlatıldığı 'Ustura Kemal', kısa sürede geniş kitlelerin ilgisini çekmişti.

Moderatörün son düzenlenenleri:
oktay kaynarca çok iyi bi oyuncu izlemeye çalışçam.

teaserinde çalan müzik baya etkili.. inş. 2. tanıtımıda kısa süre içinde çıkar.. izlicem bu diziyi inş. tutar..

Dizinin Çarşamba yayınlanacağı söyleniyor. Çok zor olacak bence işi. Oktay Kaynarca çok iyi bir oyuncu ama tutmayan da pek çok dizisi mevcut. Show TV'nin de dizilerde genel olarak başarılı olamadığını düşünürsek işleri zor :)

oktay kaynarca bu tür yapımlarda bnce usta artık... inş. başarılı olur.....

Dizinin Çarşamba yayınlanacağı söyleniyor. Çok zor olacak bence işi. Oktay Kaynarca çok iyi bir oyuncu ama tutmayan da pek çok dizisi mevcut. Show TV'nin de dizilerde genel olarak başarılı olamadığını düşünürsek işleri zor :)

Sen Show Tv yi Star Tv le karistirdin heralde 😉
Pis Yedili güclü rakibi karsisinda 3. sirada , Adini Feriha Koydum zaten Cumalarin sultani Internet rekorlarida kiriyor , Programlari desen hepsi tutuyor , sadece bi kac dizizisi tutmadi diye hemen öyle diyemessin bence , Show Tv yeni bir dizisini koydugunda en azindan ilk 20 ye giriyo , star hic giremedi , Kanal D ninde tutmadigi dizileri oldu unutmayalim 😉
He bide M.U.C.K da geliyo ozaman siz görün showu :))

Sen Show Tv yi Star Tv le karistirdin heralde 😉
Pis Yedili güclü rakibi karsisinda 3. sirada , Adini Feriha Koydum zaten Cumalarin sultani Internet rekorlarida kiriyor , Programlari desen hepsi tutuyor , sadece bi kac dizizisi tutmadi diye hemen öyle diyemessin bence , Show Tv yeni bir dizisini koydugunda en azindan ilk 20 ye giriyo , star hic giremedi , Kanal D ninde tutmadigi dizileri oldu unutmayalim 😉
He bide M.U.C.K da geliyo ozaman siz görün showu :))

Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koyum ve Pis Yedili dışına son yıllarda tutan dizisi neredeyse yok Show TV'nin :)

Bu yıl kırdılar dizilerdeki şanssızlıklarını ama yine de çok iddialı olan Sensiz Olmaz, Gün Akşam Oldu gibi dizileri bu yıl da tutmadı. Show TV'nin tutan dizileri Kanal D ve ATV'ye göre çok daha az...

sen show tv yi star tv le karistirdin heralde 😉
pis yedili güclü rakibi karsisinda 3. Sirada , adini feriha koydum zaten cumalarin sultani internet rekorlarida kiriyor , programlari desen hepsi tutuyor , sadece bi kac dizizisi tutmadi diye hemen öyle diyemessin bence , show tv yeni bir dizisini koydugunda en azindan ilk 20 ye giriyo , star hic giremedi , kanal d ninde tutmadigi dizileri oldu unutmayalim 😉
he bide m.u.c.k da geliyo ozaman siz görün showu :))

m.u.c.k vadiyi geçsin atlarim asa camdan geçemez ayrica carsamba günü demisler söylentiler 2.dizi kuzey güneyi geçemez bu dizi benim sahsi fikrim ve show tw muhtesem yüzyil acun gitsin nolcak bakin görün hepimiz görücez

bnce nolursa olsun bu proje tutmalı... inş. tutar hayırlısıyla ve bizde dizimizi izleriz.. zaten geçen sezon deli saraylı vardı.. onun bitmesine çok zülmüştüm.. bu sezon yeni favorim.. ustura kemalll.......

Yine ilginç bir isim, yine bir kabadayı dizisi... Oktay Kaynarca seçimi gerçektende iyi. Bu arada dizide Oktay Kaynarca başrolde yer alması bir anda zaten ilgiyi çekmiş durumda. Show TV'de yayınlanacak diziyi izlemeye çalışacağım. Dikkat ederseniz Kabadayı dizileri artmaya başladı ve gerçektende şu aralar ilgiyi çekiyor böyle diziler. Oktay Kaynarca'ya başarılar dilerim ve umarım tutar diyorum.

Yine ilginç bir isim, yine bir kabadayı dizisi... Oktay Kaynarca seçimi gerçektende iyi. Bu arada dizide Oktay Kaynarca başrolde yer alması bir anda zaten ilgiyi çekmiş durumda. Show TV'de yayınlanacak diziyi izlemeye çalışacağım. Dikkat ederseniz Kabadayı dizileri artmaya başladı ve gerçektende şu aralar ilgiyi çekiyor böyle diziler. Oktay Kaynarca'ya başarılar dilerim ve umarım tutar diyorum.
aynen katılıyorum... umarım başarılı bir dizi olur... zaten türkiyesine çok bağlı birini oynucak oktay kaynarca.. trtde çizgi filmlerin tekrarlarını izlemiştim 5-6 yıl önce... yani gerçekten çok güzel bi dizi olacağına inanıyorum.. inş. ratingleride gzel olur.