''Ustura Kemal'' Sanal Alemde Dalga Konusu Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fazla Bağırıyor Ses Tellerine Yazık

Ama süper ötesi oyuncu

Oktay kaynarca iyidir adamda suç yok yönetmen biraz abartıya kaçmış yinede izlenebilir

saçma bir dizi tui gibi olacak eninde sónunda

'Türk'ün Uzayla İmtihanı' dizisiyle, 'Ustura Kemal' dizisini kıyaslıyorsun, çok ilginç. 'Türk'ün Uzayla İmtihanı' dizisi saçmalıklar üzerine kuruluydu, 'Ustura Kemal' ise çok farklı.

Xemrexx senin izlediğin dizinin ne olduğu belli

Muhteşemden daha inandırıcı olduğu kesin

takas seni takmıyorum çunku snn gbi izlemedn yorum yapmıyorm

Xemrexx ben seni hiç takmıyorum boş boş yorum yapıyon başka bişey değil

Dizi bir çizgi romandan esinlenme olduğu için abartılar var ama elin oğlu ( yabancı dizi ) yapıyor içinde türlü türlü saçmalıklar oluyor hemen izliyoruz çok güzel ayağına

Aynen öyle ulvi ç. Yabancılar yapsa izlerlerdi

Cüneyt Arkın'ın filmlerine abartılı olarak görmeyenler, Ustura Kemal'i fazlasıyla abartılı görüyorlar.

Cüneyt Arkın'ın filmlerini abartı olarak görmeyen var mı ki
Ben şahsen Cüneyt Arkın filmlerini de hiç sevmem çok abartılı bu diziyi de hiç sevmedim 15-20 dakika dayanabildim.

Çizgi romandan denilmiş doğrudur çizgi roman uyarlamalarında abartılar olağanüstülükler olur ama bu benim hoşlandığım bir durum değil. Bence bu dizi ciddi olması gereken bir dizi ama ciddilikten eser yok çok sulu kalıyor özellikle Oktay Kaynarca'nın oyunculuğu ve yanındaki adam.

Dizi bir çizgi romandan esinlenme olduğu için abartılar var ama elin oğlu ( yabancı dizi ) yapıyor içinde türlü türlü saçmalıklar oluyor hemen izliyoruz çok güzel ayağına

örnek verir misin

o saçmalık dediğin diziler fantastik ya da bilim kurgu oluyor ustura kemal dönem dizisi

Abdo Candır Admin

İsteyen izler istemeyen izlemez ama bana göre çok kalitesiz bir dizi.