''Ustura Kemal'' Sanal Alemde Dalga Konusu Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
''Ustura Kemal'' Sanal Alemde Dalga Konusu Oldu

Türkiye gündemindeki konuları ti'ye alan paylaşımların yer aldığı sosyal mecralarda her gün onlarca yaratıcı resim ve videolar binlerce kullanıcı tarafından paylaşılıyor.

Son zamanlarda ise "Ustura Kemal" dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın dizideki tokat sahnesinde verdiği poz alay konusu oldu.

Fazla sürmez dicem ama 1 senedir tanıtımları dönüyor,100 bölüm çekmişlerdir !

Dalga Geçilecek Ne Var Anlamış Değilim Gidin Yönetmen İle Dalga Geçin

Son düzenleme:
İşte Bizim Ülke Böyle Adam Dönem Dizisi Yapıyor Bunlar Dalga Geçiyor
Utanıyorum Ülkemden !

Dönem dizisiyle dalga geçilemez diye bir şey mi var. Dalga geçilecek bir şey varsa dalga geçilir. Kaldı ki bu dizi çok abartılı olduğu için dalga geçilmeye çok müsait bir dizi. Yapımcı da bunun farkındadır zaten başlamadan ve istediği şey de budur büyük ihtimal.

az bile denmişş , berbat bi dizi :tears_of_joy:;😉

Ben Bir Dönem Dizisi İle Dalga Geçilmesi Taraftarı Değilim .
Kendi Fikrimi Belirttim .

Çok abartılı olmuş dalga geçmeyip ne yapsın millet zaten sanalda a desen 100 kişi gülüyor

Abartı var zaten ama süper dizi çok beğendim on numara

Dizi bir çizgi romandan esinlenme, olacak böyle şeyler...

Çizgi romanı ekrana yansıtıyorlar, diziye biraz göz atarsanız, kavga sahnelerinde karikatür çizime geçiyorlar bazı yerlerde zaten.

Cüneyt Arkın'ın filmlerine abartılı olarak görmeyenler, Ustura Kemal'i fazlasıyla abartılı görüyorlar.

Çok kaliteli bir dizi

Son düzenleme:
Bu bir dizi, fazla abartmaya gerek yok.

Emir'in kurşun yağmuru arasına girip yara almadan çıkmasının yanında hiçbir şey. Karikatürden uyarlanan ve haliyle biraz fantastik ögeler içeren bir dizi mi abartı yani? Ki fantastik bile değil.
Gayet normal bir dizi. Çamur at izi kalsın mantığı devreye girmiş yine, abartmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Tam benlik muhteşem ya ben işgal dönemi dizilerine bayılırım o.kaynarca da var daha ne olsun

- - - Ekleme - - -

Lordly,arslan bey,mehmet ve suskunfelona katılıyorum.

Emir Kurşunun arasına değil de yangının arasına girdi bu ayrı bir mesele ki, Emirin abartılı olmadığını söyleyecek kimse yok galiba. Zaten Feriha varken de yanlışlar vardı ki, şimdi İyice saçmaladılar

Fena değil ilk bölümü izledim yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhttttttttttttttttttttt ulan kısmında sesli güldüm yanlız