Ustura Kemal 1. Bölüm Fragmanları

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Show TV'nin iddialı projesi Ustura Kemal'in ilk fragmanı görücüye çıktı...
Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas ve Esra Ruşan'ın başrolünü paylaştığı diziyi, Mustafa Şevki Doğan yönetiyor.

Çok yakında Show TV ekranlarında!

Ustura Kemal 1.Bölüm 6.Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
dizi güzel gibi duruyor... ilk bölüme mutlaka bakmalıyım....

fragmanı pek sevmedim..gürültü patırtı arasında geçmiş

oktay kaynarca kendi sesiyle konuşmuyor sanırım

İlk bölümünü izlerim. Beğenirsem devam ederim ama büyük ihtimalle beğenmem gibi duruyor :D

kesinlikle izleyecem kaçar mı be oktay kaynarca var ayrıca fragmanda iyi :D

fragmanı pek sevmedim..gürültü patırtı arasında geçmiş

oktay kaynarca kendi sesiyle konuşmuyor sanırım

Oktay Kaynarca'nın kendi sesiyle oynamadığı bir proje görmedim... Bu dizide de kendi sesiyle oynayacak... İlk fragmanlarda biraz gürültü patırtı olacak ki ilgi çeksin... Bu dizinin keşanlıdan çok daha iyi gideceğini düşünüyorum...

bu dizi deli saraylı gibi bi dizi olacak... çünkü süreç film ve show tv deli saraylıyı istemeye istemeye bitirdiler... deli saraylının konusuda bilindiği gibi vatansever Türklerin halk için kendi vatanlarını kurtarması... ama bu dizide öyle değil... yine aynı konu ele alınacak ama bu biraz hanımın çiftliği tarzı birşey olacak...bir yanda kızlar diğer yanda erkekler başka başka konular işleyecek.. tabi bu sefer ülkeyi kurtarmaya yardım edecek olan bu sefer bir grup değil ustura kemal olacak..

bu dizi deli saraylı gibi bi dizi olacak... çünkü süreç film ve show tv deli saraylıyı istemeye istemeye bitirdiler... deli saraylının konusuda bilindiği gibi vatansever Türklerin halk için kendi vatanlarını kurtarması... ama bu dizide öyle değil... yine aynı konu ele alınacak ama bu biraz hanımın çiftliği tarzı birşey olacak...bir yanda kızlar diğer yanda erkekler başka başka konular işleyecek.. tabi bu sefer ülkeyi kurtarmaya yardım edecek olan bu sefer bir grup değil ustura kemal olacak..

Deli Saraylı çok iyi bir diziydi.Harcadılar.Daha doğrusu halk izlemeyerek harcadı.Gelmiş geçmiş en kaliteli yapımlardan biridir benim gözümde.

Deli Saraylı çok iyi bir diziydi.Harcadılar.Daha doğrusu halk izlemeyerek harcadı.Gelmiş geçmiş en kaliteli yapımlardan biridir benim gözümde.

umarım bu dizi deli saraylı tadını bize yaşatır ama rating manasında güzel yerlerde olan bir dizi olur...

Oyunculuklarda bir problem olmazda senaryo işi biraz bozabilir.Onun dışında umutluyum bu diziden:)

bnce herşey iyi hoşta başlama zamanı çok yanlış... bence biraz daha bekletip eylülde başlatsalar süper olurdu... yani dizinin tutma ihitmali yüksek olduğu kadar tutmama ihtimalide yüksek... zaten 8 bölüm oynatıp tutarsa sezon finaline girecek... tutmazsa 8. bölümde final..