Usta Oyuncu 'Filiz Akın' Favori Dizilerini Açıkladı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,823
Puanı
1,061
5a0daa8b7152d848405891e8.jpg

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın favori TV dizilerini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Ayşe Arman'a röpörtaj veren Akın, oğlu İlker İnanoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı 'Arka Sokaklar'ın en sevdiği dizi olduğunu belirtirken 'Kırmızı Oda'ya bayıldığını, 'Masumlar Apartmanı'nın yüreğine dokunduğunu ve Ezgi Mola'yı Türkan Şoray'a benzettiğini, 'Sadakatsiz' ve 'Kefaret'i de izlediğini açıkladı.

İşte röpörtajın ilgili bölümünden bir kesit:
En sevdiğim diziler, tabii ki “Arka Sokaklar,” Oğlumu ve diğer şahne oyuncuları senelerdir izliyorum. “Kırmızı Oda’’ya bayılıyorum. “Kefaret”, “Sadakatsiz” ama galiba en çok yüreğime dokunan “Masumlar Apartmanı.” Ezgi Mola’nın Türkan Şoray’ı hatırlatan bir rüzgar var fiziğinde. Birkaç bölüm önce, benim bir fotoğrafıma bakıp, “Ay ne güzel kadın ya! Saçlara bak, gözlerindeki ifadeye bak, hiç değişmemiş” dedi ya, nasıl mutlu oldum anlatamam.

Röpörtajın tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Masumlar Apartmanı ve Arka Sokaklar’ı yazarken de acımıştır. :A Özellikle Masumlar Apartmanı’nın yüreklere dokunması kudurtmuştur. :A
Ah doğru, o diziye artık gıcık kaptığını unuttum bir an :A bi Kırmızı Oda ile avutmuş kendisini :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Kefaret' ve Sadakatsiz'i yazarken kalbin acıdı mı @Aserat ? :A
Masumlar Apartmanı ve Arka Sokaklar’ı yazarken de acımıştır. :A Özellikle Masumlar Apartmanı’nın yüreklere dokunması kudurtmuştur. :A
Ah doğru, o diziye artık gıcık kaptığını unuttum bir an :A bi Kırmızı Oda ile avutmuş kendisini :A
Masumlar Apartmanı herkesin yüreğini dağladı bi kendisi çemkiriyor. :A @Aserat
😱 Siz bu senaryoları dizi diye yazsanız 4 bölümde kalkar öyle bir olmamışlık ve iftira. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
  • Harika
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,630
Üyeler
8,495
Son Üye
snake