Usta Oyuncu Erkan Can Hangi Oyuncuları Beğeniyor?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405486423.jpg

Bugüne kadar birbirinden başarılı dizilerde rol olan, ‘Takva’ ve ‘Gemide’ gibi filmlerle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Erkan Can, ünlü jön oyuncularla ilgili konuştu.

Kara Para Aşk’ dizisinde ‘Tayyar’ rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Can, Kenan İmirzalıoğlu ile Engin Akyürek’i yeni dönemin jönleri ilan etti.

Filmstudio dergisine verdiği röportajda;

“İyi gençler sektörde arkadan geliyor. Akyürek, İmirzalıoğlu çok güzel oynuyor. Onlar jön, görselleri, vücut dilleri önemli” diyerek övgüler yağdırdı.
Usta oyuncu, Bir oyuncuda hangi özellikler olmalı sorusuna: Her an hazır olmalı, disiplinli ve sete erken gelmeli sözleriyle anlattı.

Kemanın yanina ayıp olmasın diye set arkadaşını sıkıştırmış. Engin her yerde aynı oynuyor ilk izleyen için güzel geliyor ama uzun sure için sıkıcı . ama jön boşluğunu dolduruyor işte

Kenan konusunda katılıyorum ama diğerini jön olarak görmesini tamamen aynı dizide olmalarına bağlıyorum. Olmamış Erkan Can...

Engin iyi oyuncu her yerde ayni oynuyor sozune katilmiyorum.Bir bulut olsam , Yabanci damat ve simdide Kara para askta cok farkli.Yakisiklimi degilmi bu belki tartisilir ama karizmatik oldugunu dusunuyorum.Yabanci damatta cok tipsizdi ,FGSN de pek begenmedim ama Kara para askta cok karizmatik)

Farkındayım. Artık tüm ustalara soruluyor klişe soru mahiyyetinde. Oda sektörün önde gelenlerini birde rol arkadaşını söylemiş tamam. Kıvanç'ı söylememesi mesala büyük ayıp.
Kıvanç'ı beğenenleride eleştiriyorsunuz. Hem Kenan ve Engin konusunda herkes hemfikirdir.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919