Urfalıyam Ezelden'in Yönetmeni Değişti!

Belki başka bir görevde devam eder, ama yönetmeni olmayacak işte. Hem sen izliyor musun diziyi @sürgünüm? :)

Önceki yönetmeni kimdi ki? :)
Faruk Teber twitter hesabından diziyle ilgili sürekli paylaşımda bulunuyor. Zaten Gold Film'le sürekli birlikte çalışıyor, Faruk Turgut yakın arkadaşı ayrılık gayrılık olmaz. :) Ben her diziye bakıyorum. :X

Faruk Teber twitter hesabından diziyle ilgili sürekli paylaşımda bulunuyor. Zaten Gold Film'le sürekli birlikte çalışıyor, Faruk Turgut yakın arkadaşı ayrılık gayrılık olmaz. :) Ben her diziye bakıyorum. :X
Ondan şüphem yok, ama şimdilik gelen haber böyle. Bence izle diziyi, dışarıdan bir töre hikayesi gibi görünse de aslında bambaşka hikayeleri anlatan ve derinliği olan bir dizi... :)

Pazar devam etse izleyebilirdim ama Cumartesi Kertenkele'yi izliyorum. :F
Tercih meselesi tabii, bir şey diyemem... :)

Son düzenleme:
Yönetmen Faruk Teber iyiydi aslında değişmese daha iyi olurdu ama dizime hayırlı olsun diyelim.

Dizinin senaryo zaten çok klasik ama işleyiş çok profesyonel. O yüzden seviyorum diziyi yoksa çok ahım şahım bir konusu yok.
Oyunculuklar da gayet iyi. Oyuncu olmayan Öykü Gürman'ın performansı bile ortalamanın üzerinde. Dizinin senaristleri değişmediği sürece bir şey olmaz gibi... :)