Urfalıyam Ezelden'e Kanal D'den "Toparlayın" Mesajı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
İki sezondur dizi üstüne dizi başlatıp bir haftalık reyting düşüşünü bile affetmeyen Kanal D'nin Urfalıyam Ezelden'i de bitirmye hazırlandığı ortaya çıktı.

2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in edindiği bilgiye göre;Kanal D yönetimi dizinin bu haftaki reytingleri açıklandıktan sonra Urfalıyam Ezelden'in yapımcısı Gold Yapım'ı aramış ve "Toparlayın!" demiş.

Urfalıyam Ezelden'in 1-2 bölüm içinde yayından kaldırılması bekleniyor.

2 hafta içinde 1.likten 8.liğe düştü ne diyeyim.

Bu hafta da düşerse ipi kesin olarak çekilir yerine Şeref Meselesi gelir. :)

Kanal d sasirdi galiba hic mi sans vermiyo hec bir yapimina ya salaklar resmen

İyi haber. Umarım artık Akasya Durağı gibi böyle vasat diziler iş yapmaz da dizi konusunda reform yaparız. Elbet bir gün adamakıllı bir bilimkurgu Türk dizisi çıkacak ve çok ilgi görecek, ardından ardı ardına bilimkurgu ve zeka dolu diziler çıkacak.

Umarım torunlarımız görür. :)

İyi haber. Umarım artık Akasya Durağı gibi böyle vasat diziler iş yapmaz da dizi konusunda reform yaparız. Elbet bir gün adamakıllı bir bilimkurgu Türk dizisi çıkacak ve çok ilgi görecek, ardından ardı ardına bilimkurgu ve zeka dolu diziler çıkacak.

Umarım torunlarımız görür. :)
Torunlarimizda arka sokaklarla buyuycek gibi :kiki:

@denizz19 geçmiş olsun sana yine :(

yuh artık kanal d iyice abarttı , bu diziyi de yok yere yazık etmesinler,

Kanal D'nin ne kadar saçma bir şey olduğunu bu hamleye bir kez daha anlamış olduk. Daha da bir şey demiyorum... :)

Kanal D tam umutlanıyor iplar kopuyor. Bu akşam AD'ni iyi giderse bir tokatta ordan yer.:A

Şeref Meselesi Ocak'ta başlayacak diye biliyorum ona yer açmak için bu kadar erken kaldıracaklarını sanmam. Bence Poyraz Karayel'i getirecekler yerine. Urfalıyam Ezelden'i ben pek sevmedim ama bir şansı daha hak ediyor bence.

Nasil kanal oldu Kanal D bu sezon? Ben inanamiyorum 3-4 rtg alan diziler baska kanallarda en az 1 sezon surer ama bu kanal da en cok 1 ay.

İçim temizmiş @yiğit ben daha geçen gün sana dedim yalan dünya urfalıyam ezelden ve arka sokakjlar biter diye dediğim hafta 2 dizi de bitme kararı aldı:D

İçim temizmiş @yiğit ben daha geçen gün sana dedim yalan dünya urfalıyam ezelden ve arka sokakjlar biter diye dediğim hafta 2 dizi de bitme kararı aldı:D
Arka sokakların tekrarı tekrardan hafta içi hergünde Vadide Necati şaşmaz yok 3 Hafta yok
Ulan istanbul bitecek gibi Kanal d harcayacağı dizisi varsa daha finalden önce birisini öldürür ve carlos ölüyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919