Urfalıyam Ezelden İçin Erken Final Alarmı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1409570489.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Urfalıyam Ezelden için kırmızı alarm.

Başrollerini Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi Kanal D'yi reyting anlamında mutlu edememiş ve Star TV'ye transfer olmuştu. Gold film imzalı dizi Kanal D'de Pazar günü yayına başladı ve Cumartesi günü yeni kanalında 5. bölümünden itibaren yayınlanmaya devam etti ancak bekleneni pek veremedi. Son gelen haberlere göre dizi eğer 5 reytingin altında devam ederse 11. bölümde final yapacak.

Bu hafta 10. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi için dönüm noktası olabilir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV'de.

Dizinin ölüm fermanı imzalanmış anlaşılan. Çünkü dizi yeni kanalında hiç 5 alamadı.:F

Star'a aldığı için sevindik, 1 ay sonra erken final alarmı veriyor. Bari 4,5 falan denseydi en azından ona yaklaşması daha kolay olurdu. Umarım bu akşam reytinglerini yükseltir. Yoksa 5. dizime de veda etmek zorunda kalacağım. Hayırlısı... :(

Dizi A/B grubunda Star'da alabileceği en yüksek reytingi aldı. Daha da yükseleceğini düşünmüyorum.

kanal d kanalına çok kızıyorduk ama çok haklı olduklarını gördük bence
ankaranın dikmeni ve urfalıyım ezelden en iyi zamanalrında yararlandılar ve bu 2 dizide daha düşmeden yollandılar hemen şimdi ankaranın dikmeni atv kanalına urfalıyım ezeldende star kanalına zarar veriyor kanal d zarar almadan kurtuldu bunlardan hemde rakip kanallara verdi onların reytinginide düşürdü hahaha çok iyi bir kanal taktiği bu bence :F:F:F

Star'a geçtiği gün demiştim star'ın her zamanki amatör kararlarından biri diye. :F

Tutmayan bir diziyi alırsan erken finali de paşa paşa yaparsın. :)))))))

Son düzenleme:
Dizinin bu hafta 5 alabileceğini düşünmüyorum. Çünkü en güçlü rakipleri denebilecek Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı'nda heyecanlı bir bölüm olacak gibi görünüyor. Bu kadar heyecan arasında izleyicilerinin kanalını Urfalıyam Ezelden için değiştireceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle dizi haftaya final yapar..

Dizinin bu hafta 5 alabileceğini düşünmüyorum. Çünkü en güçlü rakipleri denebilecek Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı'nda heyecanlı bir bölüm olacak gibi görünüyor. Bu kadar heyecan arasında izleyicilerinin kanalını Urfalıyam Ezelden için değiştireceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle dizi haftaya final yapar..
Bir de Bu Tarz Benim'in finali var.

Her hafta yükselen bi grafiği vardı diye biliyorum bu hafta da yükselirse devam edebilir.

Haberin doğruluğuna inanmıyorum ben. Total ve AB ve hatta ABC1 gruplarında 4 ve üzeri reyting aldı dizi. Şuan için Cumartesi gününü idare edebilecek potansiyelde bence. Kanal eğer bu diziyi bu reytinglerle bitirirse, Aşktan Kaçılmaz ve Kurt Seyit ve Şura ve hatta Sil Baştan dizilerine resmen torpil geçmiş diyeceğim. :) Ve haber dilerim yalandır. Böyle klişe ama bir o kadar da sağlam ilerleyen bir senaryo daha ne olsun.