Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç 'Üç Kuruş'u Anlattı! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,799
Reaksiyon puanı
57,002
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
e8pp1yx.jpg


Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç 'Üç Kuruş'u anlattı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç, canlandırdıkları karakterleri ve diziyi anlattı.
Uraz Kaygılaroğlu:
Üç Kuruş, ötekileştirilenlerin hepsinin kendinden bir parça bulabilecekleri bir iş. Kartal çocukluğundan beri maruz kaldıkları ırkçılığın farkında olarak büyümüş bir roman. Adaletsiz olduğuna inandığı sistem içinde kendini toplumdan soyutlayarak ailesine ve topluluğuna adamış bir karakter. Başta ailesine ve yetiştiği sosyal çevreye olan bağlılığı ve adalet duygusu ile olan bağı Kartal karakterini seçmemdeki en büyük motivasyonlardı.
Ekin Koç:
Üç Kuruş, hem bizim toplum içindeki yerimizi, rolümüzü ve statümüzü hem de başkalarıyla bu perspektiften kurduğumuz “ast-üst”, “biz-ötekiler” gibi ilişkileri sorgulatıyor. Benim canlandırdığım Efe komiser, hayata ve insanlara dair yarattığı kalıplar üzerinden -çoğumuzun yaptığı gibi- sonuca varmayı benimsemiş, idealist, derdi olan bir karakter. Hikaye boyunca girdiği serüvenle insanlara, hayata ve kendi geçmişine karşı bakışının nasıl bir değişim geçireceğini seyredeceğiz.
Üç Kuruş, yakında her pazartesi Show TV'de!
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,799
Reaksiyon puanı
57,002
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

12.Adam

Favori Üye
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
25,652
Reaksiyon puanı
28,300
Puanı
1,060