Unutursam Fısılda Filmi Çalıntı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Büyük merakla beklenen ve 29 Ekim'de vizyona giren 'Unutursam Fısılda' filmi için çalıntı iddiası ortaya atıldı.

Cem Başeskioğlu çok sert konuştu. Cem Başeskioğlu , Çağan Irmak'a şok sözler söyledi. 2005 yılında çektiği 'Sen Ne Dilersen' filminin büyük benzeri olduğunu söyleyen Cem Başeskioğlu Çağan Irmak'a çok üzgün olduğunu söyledi. Kendi filmi ile büyük benzerliklerin bulunduğu söylenen Cem Başeskioğlu oyuncuların fiziksel görünüşlerinin bile ne kadar benzediğine dikkat çekmek istediğini dile getirdi. 'Sen Ne Dilersen' filminden çalıntı olduğunu iddia eden Cem Başeskioğlu ''Onlar güçlü, köşeleri tutmuşlar. İstediklerini yapıyorlar, herkesi ezip geçiyorlar'' diyerek büyük sitem etti.

unutursam-fisilda-15-filmloverss.jpg

Habertürk eleştirmeni Kerem Akça iki filmin alakası olmadığını söyledi. Kaldı ki bu konu sinemada pek çok kez yansıtıldı zaten, önemli olan nasıl işlendiği. Bunu en iyi yapan da Çağan Irmak. Eee meyve veren ağaç taşlanır. Zaten adını bile duymadığım bir yönetmen gündeme gelmek için ortaya bir şey sallamış, herkes de atlıyor maşallah. Kusura bakmayın da Unutursam Fısılda'nın başarısını hiçbir şey engelleyemez :)

Çalıntı olduğunu düşünmüyorum ama Cem Başeskioğlu çok sert konuşmuş , bilemedim şimdi.

Çalıntı değildir belki benziyen birkaç şey olabilir onun dışında Çağan ırmak diyoruz abii bu adam hep kaliteli yapar ..

Başarılı olan şeye darbe vurmak, tam Türk kafası işte...

Ben de çalıntı olduğunu düşünmüyorum, sırf sabote etmek için yapılıyordur büyük ihtimalle...

Çağan Irmak gibi büyük işlere imzasını atmış birisinden bahsediyoruz burda. Kesinlikle çalıntı değildir.

Çağan Irmak çalıntı yapacak akdar kalitesiz ve düşük bir yönetmen değil. Çok sıradan bir iftira bencede.