''Unutma Beni ve Deniz Yıldızı'' Dizisi Her An Bitebilir!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,191
Puanı
1,060

Dün bir çok facebook sayfasında ve twitter sayfasında Unutma Beni ve Deniz Yıldızı'nın aslında çoktan bitecekleri fakat uzatıldıkları öğrenildi.

FOX ise konuşulanlara göre artık bu iyi reytingli iki diziyi bu sezon sonunda bitirmek istiyormuş. Son aldığı kararlar böyleymiş.

Bakalım FOX'un açıklaması ne olacak? Bunu sizler için FOX'a soracağım.

Cevap geldiğinde de hemen burada olacak..

423485_338757779494834_1286152169_n.jpg

428209_360096214031086_542452538_n.jpg

Son düzenleme:
bu reytinglerle pek sanmıyorum bitireleceğini denzi yıldızı bilmiyorumda unutma beni sanmam zaten deniz yıldızı oyuncuları yazmış sezon finali seneye görüşmek üzere okudum ben gördüm

bu reytinglerle pek sanmıyorum bitireleceğini denzi yıldızı bilmiyorumda unutma beni sanmam zaten deniz yıldızı oyuncuları yazmış sezon finali seneye görüşmek üzere okudum ben gördüm

Merak etme, bu konuyla özel olarak ilgileneceğim. FOX'a mesajımı attım sabahleyin. Cevap geldiğinde hemen burada olacak

Haluk neden böyle konular açıyorsun? Her an bitebilir, her an böyle olabilir. Bitince açarsın. :X

Merak etme, bu konuyla özel olarak ilgileneceğim. FOX'a mesajımı attım sabahleyin. Cevap geldiğinde hemen burada olacak

yok ya haluk reyiz merak etmiyorum sadece fikrimi söyledim takip etmiyorum bu dizleri sadece oyunculara tiwierdan baktım da onlar sezon finali diyodu onun için dedim

FOX'tan gelen açıklama : Diziler bu sezon bitmeyecek, bu haber asılsızdır.

Az önce Sezon Finali fragmanı çıktı, harika olacak yine :)