Unutma Beni 950.Bölüme girdi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
dfdg.jpg

Dizi 5.sezonunda yayın hayatına devam ediyor. Bu sezon "Final" yapması beklenen dizi "Devam" kararı aldı... Gelen haberlere göre dizi 6.sezonuyla da kanalında devam edecek!

Ekli dosyalar

• dfdg.jpg
    dfdg.jpg
    24.3 KB · Hit: 20
Haziranda Sezon Finali bölüm sayısı 1000 i geçiyor zaten, birde 6.sezonda da devam edecek 2000 de bırakırlar. :D

Dizide sadece bakışmalar olsun, yinede öğlen o saatte sıkıntıdan izlenir. :)))))

Bi arkadaşım sırf bu diziyi izlemek için bizimle görüşmüyordu nasıl bir bağımlılık etkisi var çözebilmiş değilim. :)

Geçen sezonlar baya iyiydi. İzlemiyorum ama misafir falan gelirdi bu diziyi konuşur bir yandan da izlerlerdi, anlata anlata bitiremiyorlardı. Baya bağımlılık yapıyo yani.. :):):)))

Bir bölümünü bile izlemedim.
Senaryo ekibini tebrik ediyorum, 950 bölüm yazacak ne buldular acaba? Şaka gibi arkadaş.

hep demişimdir kanal d bu diziyi alıp çarşambaya yeni yaprak dökümü yapsın diye günlük olarak haftalık dizileri geçiyor haftalaık olarak çıksa siler süpürür gerçeketen:D

10 hafta sonra 1.000 bölüm olacak. Büyük başarı gerçekten.

Fakat günlük dizilerin kalitesi ortada, bir sahneyi nasıl uzatırsak o kadar iyidir düşüncesi var senaristlerde. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy