'Unutamadım' Dizisine 2 Yeni Oyuncu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Star TV'nin yeni dizisinin oyuncuları belli oluyor.

Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un yapımcılığını üstleneceği, senaryosunu Onur Uğraş'ın kaleme alacağı, yıllar önce Milas'ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ayrılmasını ve kaymakam olarak Milas'a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu alan Unutamadım dizisine Nurseli İdiz ve Engin Şenkal dahil oldu.

Nurseli İdiz, daha önce Şöhret, Yalan Dünya ve Ankara'nın Dikmeni dizilerinde rol almıştı. Engin Şenkal ise; Baba Ocağı, Dila Hanım ve Kurt Seyit ve Şura başta olmak üzere bir çok yapımda bulundu.

Unutamadım, yakında Star TV'de!

196627_660_320.jpg

488114.jpg

Ikiside iyi ama dizi tutarmi emin değilim :)

İkisi de çok iyi oyuncular, ama dizinin tutacağından pek emin değilim açıkçası. :)

kaç yıldır planlanan dizi bodrum savcısı Türk filmden uyarlaniyor

herkes dizi hakkında olumsuz konuşmaya başlamış , daha dizinin fragmanı bile çıkmadı bu ne önyargı :D

şarkıcılıktan oyunculuğa geçen bazı isimlerin her zaman reytingi olur ( özcan deniz gibi ). emrah da piyasada uzun zamandır olmasa bile bir kitlesi var. Kaliteli bir iş olursa sezonun sürprizi olabilir...

İyi isimler özellikle Engin Şenkal.Değişmeyen büyük ailenin büyüğü rolü çok yakışıyor kendisine.Daha başka isimler belli değil anlaşılan.Fragman falan çıktıktan sonra bir yorum yapmak daha doğru olacaktır:)