'Unutamadım' Dizisi Başlamadan Bitti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1429906230.jpg

Star TV'nin yeni dizisi Unutamadım başlamadan bitti!

Gold Film imzalı, senaryosunu Onur Uğraş'ın kaleme aldığı Unutamadım dizisi, ünlü oyuncu Emrah'la yaşanan problem nedeniyle başlamadan bitti.

Yapım şirketinin basın açıklaması şöyle:

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Star Tv’de Haziran ayında yayına girmesi planlanan ‘UNUTAMADIM’ dizisi başrol oyuncularından Emrah Erdoğan ile Gold Film’in senelerdir ödün vermediği iş prensipleriyle ilgili ters düşmesinden kaynaklı yollarını ayırmıştır. Projeye bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir. Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve diğer oyuncularımıza teşekkür eder, saygılarınıza arz ederiz.
Oyuncu kadrosunda Emrah, Tuvana Türkay, Engin Şenkan, Hakan Boyav, Özge Özder ve Nurseli İdiz yer alacağı,
usta yönetmen Nihat Durak çektiği dizi, yıllar önce Milas'ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ayrılmasını ve kaymakam olarak Milas'a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu alıyor.

Son düzenleme:
Dizinin fragmanı ortaya çıkmayınca bir şeyler olduğunu anlamıştım.

Oha. :D

Faruk ile fotoları falan vardı, ne oldu da bu kadar. İyi olmuş, dizinin tutma şansı %50 arttı. :D Ama dizi Eylül ayına ertelenir bence. Yetiştirilmesi zor gibi duruyor.

Projeye bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir. Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve diğer oyuncularımıza teşekkür eder, saygılarınıza arz ederiz.

Konu başlığı dizi iptal edildi de olabilir. Yani açıklamada bu kısımdan dizinin bittiği anlaşılyor.

Projeye bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir. Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve diğer oyuncularımıza teşekkür eder, saygılarınıza arz ederiz.
Dizi iptal olmuş, kötü oldu Emrah'ın performansını seneler sonra merak ediyordum :(

Dizinin iptal olması iyi mi kötü mü oldu bilemiyorum, yeni bir erkek oyuncu bulunup Eylül'de başlanabilirdi. Zaten neredeyse tüm dizilerin fragmanı çıkmasına rağmen diziden ses seda çıkmaması hayra alamet değildi. Geçmiş olsun.

o kadar reklam boşa gitti emrah 100 binlira vermişti faruk Turgut. @Çiğdem- in ahı tuttu tuvana Türkay işsiz kaldı)))

Rafa kalkmış yani kısaca ama Gold Film bu diziyi daha uygun bir zamanda yeniden gündeme alacaktır. Emrah zaten çok yanlış bir seçimdi, Emrah'a neden bu kadar güvenip dizi çekmek istediler anlamadım. Bir anda Emrah'ı yeniden gündeme alıp yıldız yapmak gibi bir niyet vardı zaten anlamsız bir şekilde. Neyse ki ekran macerası başlanmadan sonlandı ve bundan da kurtulduk. :X

Peşin para yüzünden rafa kalmis is emrah peşin ver demiş ama faruk turgut daha önce nurgül yesilcaydan dili yandığı için vazgeçmiş