Bazı diziler vardır ki, gerek sezon içi, gerekse de sezon sonu yayınlanan, bilhassa final bölümleriyle damgasını vururlar. Sizin unutamadığınız, hafızalarınızda uzunca yer eden ve edecek olan dizi bölümleri hangileri?
"4x1" dedin de, iki parçaya ayrılmış bir bölümdü. Hangi parçası? Bence ikinci parçası daha iyiydi.Geniş Aile 31.bölüm
Seinfeld 4x1
Gibi 2x2
Tek parça olarak düşünmek lazım Seinfeld'in o tür bölümlerini."4x1" dedin de, iki parçaya ayrılmış bir bölümdü. Hangi parçası? Bence ikinci parçası daha iyiydi.
Şu an neredeyiz?
Dünyada.
Tek parça olarak düşünmeliyiz ama genelde ayrı ayrı düşünülüyor. Yani mesela bir sezondan bölüm verdiğinde bambaşka bir bölüm karşına çıkabilir karşına parça parça olduğundan.Tek parça olarak düşünmek lazım Seinfeld'in o tür bölümlerini.
Peki ağlamış ya da gözünden yaş gelmiş miydi? Yani hiç oldu mu bir şey izlerken.Daha önce bahsetmiştim, bende en çok yer edinen sahne, Şöhret dizisinde bir karakterin öldürüldüğü sahne ve o sahne eşliğinde Cem Karaca'nın 'Çok Yorgunum, Beni Bekleme Kaptan' şarkısının çalması belkide en büyük etkendi.
Burda en sevdiğim bölüm veya sahne değilde, beni en çok etkileyen yıllarca unutamadığım sahne olarak yazmak istedim.
O dizi zamanı küçüktüm. Etkilemesi harici aklımda değil ağlayıp ağlamadığımPeki ağlamış ya da gözünden yaş gelmiş miydi? Yani hiç oldu mu bir şey izlerken.
Bak şimdi hatırladım, Leyla ile Mecnun’un TRT finalinde o meşhur son 10-15 dakika gözlerim dolmuştu… @Araf
Ne demek Six Feet Under 5x12, Breaking Bad 5x14 ve 5x16, Dexter 1x12 yok.Stanley! You will not die! Stanley! Stanley! Barack is President! You are black, Stanley!
The Office 5x13
Çok fazla var tabii, saymakla bitmez o yüzden yakın zamanda tekrar izlediklerimden birini seçtim.
Sanki 5-10 tane yazmışım da bazılarını atlamışım gibi konuşuyorsun.Ne demek Six Feet Under 5x12, Breaking Bad 5x14 ve 5x16, Dexter 1x12 yok.Bir çırpıda yazdım, bunlara atlamana da şaşırdım.
Şaka bir yana, son zamanlardan kalan sadece bir dizi yazmışsın sadece ama ilerleyen zamanlarda daha geniş bir liste gelmeli.Sanki 5-10 tane yazmışım da bazılarını atlamışım gibi konuşuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?