Konuya cevap cer

1x1

Ben de ilk başlarının biraz sıkıcı olduğuna katılıyorum, ama yarışmacı kızların görünmesinden sonra hareketlenmeye başladı. Gerçekten ülkemizdeki reality programların bir özeti gibi, bu yüzden Türk izleyicilerin de hemen ısınacağı bir yapım.  :)

Shiri Appleby ve Constance Zimmer'ın performansları güzeldi, ama ben Zimmer'ı bir adım daha önde buldum. Programın reyting alabilmesi için yaptırmayacağı şey olmayan kontrol manyağı Quinn bence daha büyük bir senaristlik başarısı.

[spoiler]Yarışmanın kötü kadını olması beklenen Britney'in daha başlamadan elenmesiyle sonrasında gösterdiği tepkiler ve diğer yarışmacıların geçmişte yaşadığı kötü olaylardan yararlanılması çok gerçekçiydi. Quinn'in yarışmacılara "kötü kadın", "umutsuz olgun" diye yaftalar yapıştırması da iyiydi. Bu arada gelecek bölümlerde Rachel ve Adam arasında bir aşk alevlenecek gibi görünüyor.[/spoiler]

İlk bölüm olduğu ve hikayeye daha yeni giriş yapıldığı için sonraki bölümlerin çok daha güzel olacağına inanıyorum ve tavsiye ediyorum.  :)

7.5/10