UNICEF'in Yeni Türkiye İyi Niyet Elçisi Belli Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

1946 yılından bugüne dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan her türlü dramda çocuklar için çalışan UNICEF kanaat önderi olmuş ünlü isimlerle sosyal sorumluluk alanında işbirliğini başlatan ve bunu en sistemli şekilde devam ettiren organizasyondur.Tüm dünyada birbirinden başarılı ve toplumun örnek aldığı sevdiği isimlerle iyi niyet elçiliği ünvanını veren UNICEF yeni dönemde Türkiye'de Türk sinema ve dizi dünyasının son dönemde en başarılı ve sevilen oyuncularının başında yer alan Tuba Büyüküstün ile dünya çocukları için birlikte çalışmaya karar aldı.Mayıs ayı içerisinde iyi niyet elçisi olarak atanacak olan genç oyuncu bundan sonra UNICEF Türkiye ile birlikte ortak çalışmalara imza atacak.Tuba Büyüküstün bundan sonra hem Türkiye içinde hemde sınırlarımız dışında çocukların maruz kaldığı sorunlara ve çözüm yollarına farkındalık yaratan iyi niyet elçilerinden biri olacak.Bu işbirliğinin kamoyu duyurusu yarın UNUCEF Türkiye temsilcisi DR.Ayman Abulaban ve Tuba Büyüküstün'ün katılımı ile gerçekleştirilecek bir basın toplantısı ile yapılacak.

@Yakamoz-Asi @sürgünüm @destere @OzaN @Arslan Bey @batuhankaralar

Çok güzel bir haber.Tubaya da yakışır.özellikle çocuklara karşı olan hassasiyeti ve duyarlılığı göz önünde.Tebrikler.

Pek projesini göremedim yada bilmiyorum ama çalışmalarıyla çok daha güzel performanslı ünlülerimiz var.:)Tebrikler Tuba...

Pek projesini göremedim yada bilmiyorum ama çalışmalarıyla çok daha güzel performanslı ünlülerimiz var.:)Tebrikler Tuba...
Tuba gösterişsiz şekilde yardımını yapar desteğini verir yıllardır Tohum Otizim Vakfına maddi manevi yardım ediyor Van Depreminden sonra çocukları için gelen tüm hediyeleri Van'daki çocuklara göndermişti.Azerbaycan'da kimsesiz çocukları ziyaret etmişti.Twitter'da ki paylaşımlarının çoğu kayıp ve hasta çocuklarla ilgili bu görevden sonra şimdi çok daha fazlasını yapacaktır. :)

Ne kadar güzel bir haber bu,Tuba bizi yine gururlandırdın sanada böyle bir proje yakışırdı.:)

Son düzenleme:
Tuba gösterişsiz şekilde yardımını yapar desteğini verir yıllardır Tohum Otizim Vakfına maddi manevi yardım ediyor Van Depreminden sonra çocukları için gelen tüm hediyeleri Van'daki çocuklara göndermişti.Azerbaycan'da kimsesiz çocukları ziyaret etmişti.Twitter'da ki paylaşımlarının çoğu kayıp ve hasta çocuklarla ilgili bu görevden sonra şimdi çok daha fazlasını yapacaktır. :)

Beklenilen üzere Tuba'nın anatomisini açıkladın.:D

Otizmi hatırlıyorum.Twitter'ıda.Haketmiş o zaman yararlı olacaktır.:)

Beklenilen üzere Tuba'nın anatomisini açıkladın.:D

Otizmi hatırlıyorum.Twitter'ıda.Haketmiş o zaman yararlı olacaktır.:)
Hakkını yemişsin kızın bende açıkladım :D
UNICEF en doğru ismi seçmiş Tuba, UNICEF ortak çalışmaları ile çocuklar için en yararlı çalışmalara imza atacaktır :) bundan en ufak bir şüphem yok

BoJ7alWIUAAhtLm.jpg