Uncharted Filminin Çekimleri Başladı!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,952
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Uncharted nihayet yeşil perdeye aktarılıyor! Senelerdir türlü şanssızlıklarla çekimlerine bir türlü başlanamayan film nihayet şanssızlığı kırdı.

weak-gaming-uncharted.jpg

Efsanevi oyun serisi Uncharted'ın sinema filmi çekimlerine başlandığını filmin başrol oyuncusu Tom Holland Instagram hesabından duyurdu:

Çekimlerine 2020 başlarında başlaması planlanan ancak Coronavirus salgını nedeniyle ara verilen filme geçtiğimiz günlerde tekrardan start verildi. Uncharted 1 ile 2007 senesinde Playstation platformuna çıkarak çok büyük beğeni toplayan ve 2016 senesinde çıkan Uncharted 4 ile unutulmaz bir finale sahne olan efsanevi oyun serisi, akıl almaz maceraların yaşandığı egzotik ve gizemli coğrafyalarda geçen kayıp hazine avcısı bir hırsızın hikayesini konu alıyordu.

Uncharted 4'ün hikayesine büyük ölçüde sadık kalması beklenen The Uncharted filminde, hikayenin ana kahramanı olan Nathan Drake rolünü Avengers serisindeki Spider Man rolüyle ün kazanan Tom Holland üstlenecekken hikayenin bir diğer önemli ismi ve Nathan Drake'in akıl hocası olan Victor Sullivan'ı ise Mark Wahlberg canlandıracak.

uncharted.jpg

Senelerdir sinemaya uyarlanması için çaba gösterilen ve defalarca yönetmen değişikliğine giderek çekimlerinin ertelemek zorunda kaldığı filme en son da Coronavirus salgını engel olmuş ve çekimler bir kez daha ertelenmişti. Yönetmenliğini Zombieland filmiyle tanınan Ruben Fleischer'in üstleneceği filmin herhangi bir erteleme durumu tekrardan yaşanmadığı taktirde 16 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Oyunlardan uyarlanan başarılı dizi/film yok gibi bir şey. Bu filmle ilgili beklentim de sıfır.
Witcher bir nebze olsun bu döngüyü kırdı gibi. Yine oyunun tırnağı etmez ama buna rağmen kaliteliydi. Uncharted 4 öyle bir oyundu ki bu film kaçınılmaz olarak gölgesinde kalacak ve ona kıyasla vasat olacak ama hem oyunu oynamamış olanlar hem de oyunun hatrına izleyecek olanlar adına gişe bakımından başarılı olması sürpriz olmaz.

• Beğendim
Reactions: bazinga