Umutsuz Kaptan Zanetti

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Inter'in Arjantinli kaptanı Zanetti, Atalanta beraberliğinin ardından hayâl kırıklığı yaşadığını belirtti.[/h]
17 senedir Inter forması giyen Arjantinli Javier Zanetti, takımının Atalanta ile kendi sahasında golsüz berabere kalmasının ardından hayâl kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Takımın resmi internet sitesine maçın tek taraflı oynandığını belirten Zanetti, "Tek taraflı bir maç oldu, top sürekli bizdeydi. Onların oyunu kontra atak sistemine dayalıydı. Gol pozisyonları yaratmayı başardık fakat bunları tamamlayamadık." dedi.

Maç sonucundan dolayı hayal kırıklığına uğradığını dile getiren 38 yaşındaki oyuncu, "Bu sonucun neticesine katlanmak zorundayız. 1 puan aldık ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Gelecek hafta oynayacağımız maça hazırlanmak için çok vaktimiz var çünkü Avrupa Kupaları'nda artık yokuz. O maça çok daha iyi hazırlanmalıyız. Bir kez daha böyle bir sonuç almak istemiyoruz." diye konuştu.

Inter, Atalanta ile evinde 0-0 beraber kalmasının ardından 41 puanla 7. sırada yer aldı.

Konuya girmeden önce başlıkta hata mı var acaba dedim, "zanetti" zannetti olmasın diye düşünüyordum, o zaman da cümle düşük oluyordu. Ama beklemediğim bir konuyla karşılaştım. :d

Konuyu yorumlamayacağım müsaadenle, pek anlamıyorum bu işlerden. :)