"Umutsuz Ev Kadınları" Yeni Kanalına İddialı Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Medyapım'ın iddialı dizisi "Umutsuz Ev Kadınları"nı mercek altına almak istiyorum.

2 Ekim 2011 tarihinde Kanal D'de yayın hayatına başlayan ve başrollerini Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz ve Özge Özder gibi birbirinden yetenekli ve güzel oyuncuların paylaştığı dizi ilk bölümleriyle hem sosyal medya da hem reytinglerde dikkat çeken yapımlardan oldu.

Marc Cheryy'nin "Desperate Housewives"ten uyarlaması olan "Umutsuz Ev Kadınları" dizisi Kanal D'de Pazar gününde yayınlanmaya başladı. Dizi sağlıklı bir şekilde reyting oranlarını korumayı başardı ve hatta gün birincisi bile oldu bir kaç defa.

İç çekimlerin Beykoz Kundura'da yapılan ve dış çekimlerin Küçükyalı'da gerçekleştiği "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin karakterleri 'Yasemin', 'Nermin', 'Elif', 'Zeliş' ve 'Emel' birer birer evimize konuk oldular. Hem hüzünleriyle, hem tebessümleriyle, hem komik olaylarıyla ve hem sorunlarıyla..

2 Ekim 2011'de Kanal D'de başlayan yolculuk, 28 Şubat 2013'te Kanal D'de son buldu ancak dizi FOX Türkiye'ye transfer edilerek hayranlarını sevindirdi.

16 Mart Cumartesi günü FOX'ta yayın hayatına başlayacak olan dizi yeni kanalına çok iddialı geliyor. Dizinin yeni tanıtım fragmanında 'umutsuz ev kadınları' limozine binerek yeni kanalının yolunu tutarlar ve asıl hikaye bundan sonra başlar...

Birbirinden eğlenceli, birbirinden iddialı yeni bölümleriyle

UMUTSUZ
EV KADINLARI

16 Mart'ta FOX'ta başlıyor!

Son düzenleme:
Fox için çok güzel bir atak kanalın en çok izlenen dizisi olur.Dizi çok güzel bu yıl bence kanal d bbeb bu kadar tutacağını düşünmemişti yoksa bu yılda pazar günleri olurdu dizi.hayırlı olsun...

hayırlı olsun

umarım hakettiğ ireytingi alır içinde her şeyi barendıran ender dizlerden

Umutsuz Ev Kadınları yılın transferi,Kanal D diziyi çok yanlış kullandı,Fox'ta çok yükseleceğine ve uzun yıllar devam edeceğine eminim.Bu dizi Kanal D'yi cumartesi vurabilir,Ben Bilmem Eşim Bilir'i geçebilir(realde belki uyduruk rakamlarda da).

Yeni tanıtım fragmanı beni heyecanlandırdı, ilk 5 hatta 3'te yer alabilir..

Realde birinci olur.

@xemrexxx reel,Türkiye'nin gerçekten ne izlediği(70 milyon);reel olmayan,rastgele seçilmiş bi kaç bin vatandaşın ne izlediği(olasılık her şeye açıktır,gerçeğin %100 tersi bile çıkabilir)

@xemrexxx reel,Türkiye'nin gerçekten ne izlediği(70 milyon);reel olmayan,rastgele seçilmiş bi kaç bin vatandaşın ne izlediği(olasılık her şeye açıktır,gerçeğin %100 tersi bile çıkabilir)

sence reeli ile reel olmayanı arasında fark olan yapım var mı çok fazla?

cumartesiye taşınmış.....kanal d nin reytinglerini eritsin bakalım biraz....