Umutsuz Ev Kadınları Saat Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bay bay uek

furkan adına üzüldüm

dizi biter yakında
)

- - - Ekleme - - -

Aslinda Kurtlar Vadisi Pusu karsisinda gayet iyi direniyordu ama anlasilan bu sonuçlar Kanal D'yi tatmin etmiyor.

kanal D herkesi beren zannetti
)

berenden başka perşembe tahta oturacak dünyalar güzeli bir kraliçe yok beren bir tane
)

Yakında yayından kaldırılır, Med Yapım sezon sonu kepenkleri indiririr zaten.

Yakında yayından kaldırılır, Med Yapım sezon sonu kepenkleri indiririr zaten.

kanaldaki amaçda bu sanırım yoksa yerine gelen dizi uekden daha çok izlenmiyor ..

ama kanal D AB grunda iyi olanı oraya koymak istemiş gibi ama zamanında neden vedayı arkaya attı orasıda meçhul..

kanaldaki amaçda bu sanırım yoksa yerine gelen dizi uekden daha çok izlenmiyor ..

ama kanal D AB grunda iyi olanı oraya koymak istemiş gibi ama zamanında neden vedayı arkaya attı orasıda meçhul..
Perşembe PT-2'yi hiçbir zaman düşünerek belirlemiyor Kanal D son zamanlarda...

Yayından kaldırmayı düşündüğü projeyi bu dilime koyuyor...

Muhteşem'in gazabından kurtulalamayan Şüphe bile perşembe PT-2'de final yaptı.

atv KVP'den sonra ne veriyor? Güven bana veriyorsa UEK iyi oranlar alır...Kayp Şehir'in fişi çekildi zaten o artık bitkisel hayatta.Aralık ayındayız zaten her 2 diziyede kanal D 4 bölümcük daha dayanır.Ocak'a kadar 2 dizide devam eder.Ocaktan sonra reytingleri tavan yapar.Kanal D'ninde yüzü güler artık.

Nasıl mı yüzü gülcek? güldürmeyin beni..Tabiki BEREN'im le....

Kanal D garip garip taktikler deniyor, iyi hoş da bence yayıncılık politikaları saçma genel olarak. Dizilerin gününü değiştirip durmaktan ziyade yayıncılık politikalarını sorgulamalı. Bir sezona başlarken 9-10 diziyle başlıyor sonra diziler birbirlerini yiyor ve elde 3-5 dizi kalıyor. Son senelerde kanald de olan hep bu. Yalan Dünya gelecek diye Bir Çocuk Sevdim'i hemen stara postalamıştı. Gerçi BÇS'in reytingleri düşmüştü ama olay o değildi, bence 1.gelmedi diye çoktaan gözden çıkarmışlardı o diziyi başlardan. Keşanlı Ali tutarken Kazanmak İçin Bir Dakikayı koydular öne, dizi battıkça battı ve bitti. Umutsuz Ev Kadınları Pazar'da iyi gidiyorken diziyi Salı 22.30 başlatma kararı aldılar yeni sezona, sonra daha başlamadan perşembeye çektiler, seyirci n'olduğunu anlamadı. Şimdi de yine iyi direniyor ama ille de dizi ilk 3te olmalı mantığına sahip olduğundan kanal diziyi geri plana attı. Önüne de cuma günleri gayet iyi oranlar alan Kayıp Şehir'i koyarak ikisini birden tehlikeye attı. Garip gelebilir ama bence bütün olaylar Arka Sokaklarda kitleniyor
Çünkü Sultan pazartesi 22.00de başlayınca gayet iyi oranlar alıyordu birinci olamasa da, ilk 5e giriyordu. Fakat Arka Sokaklar gerilere gidiyordu. Kanal D de Sultan 4. 5. olacağına Arka Sokakları özetle yayınlayalım 1. ya da 2. olsun diye düşünerek hooop Sultan'ı 23.00'e bile attı. Dizinin bitişi 1'i geçer oluyordu ki cumartesi bile 23.00de olduğunda ilk 5e girmişti. Ama bu önemli değildi, Kanal D, Sultan'ı gözden çıkarmıştı bir kere. Şimdi yine aynı şeyi Yalan Dünya'ya yaptılar. Arka Sokakların reytingi artsın diye Yalan Dünya'yı ateşe attılar. Kayıp Şehir'le UEK da cabası. Hayır anlamıyorum, bu diziler totalde 1.olamasalar da gayet reytingleri olan diziler. İlle Kanal D, her sezon haftanın bilmem kaç günü birincilik elde etmek zorunda mı? Eğer öyleyse her sezon sadece 5-6 dizi çıkarsın. Hafta sonu bir ya da iki gün yarışma koysun yine. PT2'ye de film koysun. Dizi karmaşası olmasın ve günleri sürekli değişmesin dizilerin. Ya da en kalıcı çözüm Arka Sokaklar'ı dehlesin artık. Bıkmadınız mı şu diziden be ya?

Ne çok yazmışım ya

Son düzenleme:
Dizi için tehlike çanları çalıyor ama Kayıp Şehir UEK dan daha güçlü bir rakip KVP için.

Yakında kalkar yayından.Perşembe PT2 bu dizi için kötü bir zaman dilimi.
Arka Sokaklar'da yayından kalkar yakında.

(H) Tamamen saçma bir karar olmuş. O saatte çok iyi gidemez artık. Ben bakacağım ama herkes bakmaz görürsünüz (H)