Umutsuz Ev Kadınları Saat Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D`nin sezonu Perşembe 20.00 olarak açan dizisi Umutsuz Ev Kadınları, Kayıp Şehirin gelişiyle 22.00`a alındı. Dizi Yeni Bölümüyle Perşembe 22.00`da Kanal D`de.
Haberi dizi`nin oyuncusu Özge Özder twitter hesabından duyurdu.

özge özder ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>OZZgeozder
An itibariyle umutsuz ev kadinlari Perşembe saat 22 00 dedi kanal D ! Persembe Saat 20 00 Kayıp Şehir !

RevaN / ÖzeL HabeR

umutsuzevkadinlari.jpg

Son düzenleme:
Kanal D yıllardır Perşembe PT2'yi dizi öldürme günü olarak kullanıyor. Perşembe PT2'de yayınlanıp uzun süre ayakta kalan dizisini hatırlamıyorum. Umutsuz Ev Kadınları gidici gibi, bari Cuma PT2 olsaydı. :)

Kanal D yıllardır Perşembe PT2'yi dizi öldürme günü olarak kullanıyor. Perşembe PT2'de yayınlanıp uzun süre ayakta kalan dizisini hatırlamıyorum. Umutsuz Ev Kadınları gidici gibi, bari Cuma PT2 olsaydı. :)
Aslında Veda`nın oranlarını göz önünde bulundurursak, A/B`de iyi gidebilir. Totali de fena sayılmaz :)

Aslında Veda`nın oranlarını göz önünde bulundurursak, A/B`de iyi gidebilir. Totali de fena sayılmaz :)

A/B'de iyi gitmesi yetmiyormuş demek ki Veda bitti. :)

Kanal D zaten PT2 dizilerini hiç sevmiyor bu sezon bunu iyice belli ediyor. Sultan da gayet iyi oranlar alıyordu bitirildi. Sıra Umutsuz Ev Kadınları'na geldi...

A/B'de iyi gitmesi yetmiyormuş demek ki Veda bitti. :)

Kanal D zaten PT2 dizilerini hiç sevmiyor bu sezon bunu iyice belli ediyor. Sultan da gayet iyi oranlar alıyordu bitirildi. Sıra Umutsuz Ev Kadınları'na geldi...
Kadrosu güçlü bir dizi. Bitmesi çok kötü olur. Ama Veda da Umutsuz Ev Kadınları da Medyapım dizisi. Kanal D bir daha fazla çalışmaz Medyapım ile

Revan nesi doğru hamle iki diziyide kaybetti kanal d bu kararla cuma günleride arka sokaklar 23.00 bitip beyaz başlayacak.

Revan nesi doğru hamle iki diziyide kaybetti kanal d bu kararla cuma günleride arka sokaklar 23.00 bitip beyaz başlayacak.

Yalan Dünyaya da cenaze marşı çalıyorlardı. Ama şimdiki hale bak :):)

Kayıp Şehir ve UEK'ya ben de yanlış diyorum zaten ama tam da emin olarak söyleyemiyorum. Tıpkı Yalan Dünya gibi :)

kanal d farklı bir reyting iksiri deniyor herhelde...

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir ve UEK'ya ben de yanlış diyorum zaten ama tam da emin olarak söyleyemiyorum. Tıpkı Yalan Dünya gibi :)

yalan dünya ab si sağlam diziydi...diğerlerinde o potansiyel yok..hem dur bakalım yarın tns sonuçları açıklansın...belki yalan dünya için çalınan marş doğrudur....

Yalan Dünya, Arka Sokaklar ve Kayıp Şehir için yapılan değişiklikler bence dizilerden daha fazla verim almaya yönelik ama Umutsuz Ev Kadınları'nı gözden çıkarmış durumda bence kanal...

Yalan dünyanın oranlarına bak ikisindende çok çok iyi kayıp şehir pt2 olmasına rağmen ve rakipsizken yalan dünyayı geçemiyordu hele vadi karşısında şansları yok. :)

Aslinda Kurtlar Vadisi Pusu karsisinda gayet iyi direniyordu ama anlasilan bu sonuçlar Kanal D'yi tatmin etmiyor.