''Umutsuz Ev Kadınları'' Her An Tek Güne Düşebilir!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,832
Puanı
1,060

''Umutsuz Ev Kadınları'' Her An Tek Güne Düşebilir!

FOX'da Her Cumartesi - Pazar 19.45'de ekrana gelen Umutsuz Ev Kadınları dizisi, Pazar 19.45'e geçebilir.

Çünkü bu hafta Ali Ayşe'yi Seviyor Pazar günü 21.45'de sezona ara verecek.

Umutsuz Ev Kadınları'nın tek güne düşmesini dizinin hayranları çok istiyor.

Bakalım FOX bu işe ne diyecek? Diziyi Pazar'a alacak mı?

Dizi Pazar 19.45'e alınınca yani tek gün olunca reytingleri artacak mı?

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Gelişmeler bende olacak, sakın kaçırmayın..

Son düzenleme:
Dizinin tek güne inmesi bencede cok mantikli olur. Süresini böylece belki 45 dk.'dan 60'a cikarabilirler.

bencede tek güne inmesi iyi olur diziye olumlu katkı yapabilir pazar günüde iyi gidebilir

Dizinin tek güne inmesi bencede cok mantikli olur. Süresini böylece belki 45 dk.'dan 60'a cikarabilirler.

Bakalım dizi için hayırlısı neyse o olsun. Çünkü bu dizi düşük reytingi hak etmiyor, en iyisini hak ediyor!

Bencede zaten eğer gerçekten Pazar 19.45 olursa (tek gün olursa) 5 reyting bile alabilecek kapasitede

Baska dizilerde var. Ask Emek Ister falan iyi gidiyor bu aralar. Avrupa Avrupa, Farkli Desenler Feride.. üstüne birde Survivor.. 5 biraz zor gibi.. hele reytinglerin düstügü bu zamanlarda..

Baska dizilerde var. Ask Emek Ister falan iyi gidiyor bu aralar. Avrupa Avrupa, Farkli Desenler Feride.. üstüne birde Survivor.. 5 biraz zor gibi.. hele reytinglerin düstügü bu zamanlarda..

Gerçi o konuda da haklısın, bir Pazar'a gelsin de o zaman konuşuruz. Ama konuda da belirttiğim gibi her an sadece Pazar'ları ekrana gelebilir

Yeni sezonda tek günde olması dizi için daha iyi olacaktır bence.

bedlki de 3 sezondur seneye biter dizi?
arada bakıyorum hala hep bi komedi hep bi komedi tadında.Orjinalini e2'de izlerdim bu kadar komedi yoku.Mahallede seri katiller filan olurdu😕 e2 gene verse yazın özellikle TR dublajlı yine izlerim

Aga sen diziyi izliyormuydun? @çocuklarduymasın

arada bakıyorum hala hep bi komedi hep bi komedi tadında.Orjinalini e2'de izlerdim bu kadar komedi yoku.Mahallede seri katiller filan olurdu😕 e2 gene verse yazın özellikle TR dublajlı yine izlerim
lö bn birklaç kere izledim oğlunun çıktığı kadınalrı öldüren bir kadın vardı nermini öldürmeye çalışırkene yakalandı bir de baştaki kadını öldüren var başkla katil vatr mı?