"Umutsuz Ev Kadınları" FOX TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dadı'da yayınlanmişti dimi orda? Gözü olduğu ordan belli :X Fox'a haksızsızlık yapıyor Medy. Habire eskileri yolluyor sanırsın Medy. 2.kendi kanalları.

Orada dizi yaptıklarından tutmamıştı hatırlıyorsan. Tutan yapımları alsınlar daha iyi yani. Fox TV'nin bu diziyide canlandırabileceğini düşünüyorum. :)

Merhaba Hayat'ı diyorum.. Ali Ayşe'yi Seviyor'u transfer sayabiliriz. Son anda Show TV'den geldi kanala. :)
Haaa Merhaba Hayat :X Ben Dadı'dan bahsedince aklım Fox'un kuruluş yılllarına gitti.Medy. ile Fox'un bu sene arası iyi demek ki.Aslında Merhaba Hayat'ta Doktorlar'ın cover'ı olmuş gibi.Doktorlar devam etseydi show bitirmek isteseydi yada az reytingi düşsseydi gene transfer olma yolu görünürdü.

Haaa Merhaba Hayat :X Ben Dadı'dan bahsedince aklım Fox'un kuruluş yılllarına gitti.Medy. ile Fox'un bu sene arası iyi demek ki.Aslında Merhaba Hayat'ta Doktorlar'ın cover'ı olmuş gibi.Doktorlar devam etseydi show bitirmek isteseydi yada az reytingi düşsseydi gene transfer olma yolu görünürdü.

Merhaba Hayat, Private Practice dizisinin yerli versiyonu. Dadı dediğin tekrarları alındı, o kadar da abartılacak birşey değil. Doktorlar yayınlanıyor olsaydı, emin ol Show TV bırakmazdı. Hele bir de zor durumdaysa. :)

Merhaba Hayat, Private Practice dizisinin yerli versiyonu. Dadı dediğin tekrarları alındı, o kadar da abartılacak birşey değil. Doktorlar yayınlanıyor olsaydı, emin ol Show TV bırakmazdı. Hele bir de zor durumdaysa. :)
2006'dan beridir Show tv'de devam etseydi dizi bu zor durumda bile Show'da kalamazdı.Medy. çaliştiği 3 kanal var.Bunlardan 2'si olan Kanal D ve Show TV'nin diziyi Doktorlar'ın çakması olarak görmesinden.Merhaba Hayat'ın Fox'ta yayınlama sebelerinden en büyüğüdür(kesin)

2006'dan beridir Show tv'de devam etseydi dizi bu zor durumda bile Show'da kalamazdı.Medy. çaliştiği 3 kanal var.Bunlardan 2'si olan Kanal D ve Show TV'nin diziyi Doktorlar'ın çakması olarak görmesinden.Merhaba Hayat'ın Fox'ta yayınlama sebelerinden en büyüğüdür(kesin)

Doktorlar kalmazdı doğru, para sorunu çıkardı. Çakma değil aslında, Merhaba Hayat doğumla alakalı. İddialı olmadığından almamışlardır. :)

Tanıtımlar başladı. :)

482832_465238453548429_906219657_n.jpg

Kırmızı renkli elbesileriyle çok daha iyi olmuş yeni afiş:)

Umutsuz Ev Kadınları heyecanlı, samimi yepyeni bölümleriyle çok yakında FOX'ta! Karakterleri birbirinden çok farklı 5 umutsuz evkadını ve hayatları FOX'a taşınıyor.

Yenilikleri herkesten önce bilmek için bizi takip edin...

482832_465238453548429_906219657_n.jpg

- Fox TV Facebook Sayfası -

dizinin yönetmeni dizinin 16 martta başlayacağını gösteren bir tanıtım paylaşmış yani cumartesi başlayacak lale devrine ne olacak acaba

Fox TV'nin koyu bir fanı olan, forumumuzun eski üyelerinden Haluk Eroğlu'ndan (haluk792) Fox TV'nin facebook sayfasına Umutsuz Ev Kadınları paylaşımına mesajları geldi.

İşte mesajlar:

"Reytinglerde coşacağız!"

"FOX farkı işte!"

"Hemen başlayacak korkmayın. Reytingleri süpürmeye geliyoruz."