Umutsuz Ev Kadınları En İyi Alternatif Dizi Oldu

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Perşembe günleri yıllardır Kurtlar Vadisi'nin reyting üstünlüğü vardır.

Bu sezon, atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi dün akşam da hem totalde hem de AB grubunda ilk sıradaydı...

Ancak perşembe günleri için Kurtlar Vadisi'ne alternatif iyi bir dizi gerekiyordu. İşte bu dizi Umutsuz Ev Kadınları oldu...

Geçen sezon Kanal D ekranlarında pazar akşamları izleyici ile buluşan dizi, bu sezon ise Perşembe günleri yayınlanıyor...

Umutsuz Ev Kadınları dizisi reytingde Kurtlar Vadisi'nin gerisinde kalsa da iyi bir alternatif olarak kendisini hissettiriyor.

Kanal D'nin Kurtlar Vadisi için yaptığı bu değişiklik de hedefine ulaşmışa benziyor.

634874609728009443.jpg

intikam gelince zaten değişecek bu dizi pt 2 ye atılacak sıradan dizilerden değil:D

Alternatife bak beh :) bu dizi Kanal D de degilde başka kanalda olsa 3 reytingi zor alirdi

Vadinin Perşembe günü rakibi yok ki.(vadi ile ilgili değil karşısıda reyting alan dizi yok) Bir 5 reyting alan Uek var diğerleri çöp.

senin gibi vadi izlemeyenler için umutsuz ev kadınları iyi bi alternatif demi fks14 :d

- - - Ekleme - - -

Vadinin Perşembe günü rakibi yok ki.(vadi ile ilgili değil karşısıda reyting alan dizi yok) Bir 5 reyting alan Uek var diğerleri çöp.

alamıyolar ki vadi karşısında şansları olmuyo :D zkfo var uek var suskunlar var veda var ağır roman var varoğlu var :D

endgame doğru fazla izlenmiyo ki en çok izlenen dizi sadece :D :d :d

artık öyle 20 30 yok agb şişirmesi yok eskiden diziler maçlara fark atıyodu komik ötesi olay şimdi maçlar fark atıyo olması gerektiği gibi

- - - Ekleme - - -

2008 sonrasıı için dediklerim geçerli

eski reytingler şaibeli doğru kabul edilemez yüksek de olsa az da olsa:D

- - - Ekleme - - -

yani tüm agb dönemini kastediyorum sbt ye gelene kadarki:D

artık öyle 20 30 yok agb şişirmesi yok eskiden diziler maçlara fark atıyodu komik ötesi olay şimdi maçlar fark atıyo olması gerektiği gibi

- - - Ekleme - - -

2008 sonrasıı için dediklerim geçerli

SBT'de de 20+ diziler vardı geçen yıl. :)

TNS 20'yi düşürse 17 yapar.

Bir yılda ne oldu Türkiye'ye böyle, 12'lere kadar düştü...

Ben şu anki dizilerin yeterince başarılı olmadığını düşünüyorum açıkçası...

SBT'de de 20+ diziler vardı geçen yıl. :)

TNS 20'yi düşürse 17 yapar.

Bir yılda ne oldu Türkiye'ye böyle, 12'lere kadar düştü...

Ben şu anki dizilerin yeterince başarılı olmadığını düşünüyorum açıkçası...

artık rekabet daha fazla var senaryosu sağlam olmayan boşlukta izlenen ya düşüyor ya yayından kalkıyor