''UMUT'' Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,769
Puanı
1,061
Mustafa Kardan:Bursalı zengin bir ailenin tek oğludur.30 yaşındadır.Tüm hayatını ailesinin istekleri üzerine kurmuştur.
Hilal Kardan:Mustafa'nın eşi ve 2 çocuğunun annesidir.28 yaşındadır.
Aslı:Mustafa'nın sevgilisidir. Onunla yeni bir sayfa açmak istemektedir.24 yaşındadır.
Meryem:Mustafa'nın ablasıdır.Babasından sona aileyi bir arada tutmaya çalışmaktadır.41 yaşındadır.
Melih:Meryem'in kocasıdır.Mustafa'dan yaşç büyük olmasına rağmen onun gölgesinde kalmıştır.
Tuba Kardan:Ailenin en küçüğüdür.25 yaşındadır.
Berkan:Tuba'nın sevgilisidir.Serseri tiplidir.
Esra:Aslı'nın arkadaşıdır Geçmişte birlikte kötü şeyler yapmışlardır.Aslı ondan kurtulmak istemektedir.
Çağlar Kardan:28 yaşındadır.Mustafa'nın kuzenidir.Mustafa şirketle ilgilenirken o çiftlikle ilgilenmiştir.
Nihal:Aslı'nın annesi gibidir onu içine düştüğü bataklıktan çıkarmıştır.
Emre:Aslı'nın eski ortağıdır.Aslı ve Esra'nın peşini bırakmaya niyeti yoktur.
Selim:Meryem'in oğludur.İstanbul üniversitesinde okumaktadır.
Bahar:Meryem'in kzıdır lise son sınıftadır.

Nihal:Ben çıkıyorum.Masanın üzerinde her şey hazır.
Aslı:Dikkatli ol abla.
Nihal:Merak etme Esra'yı ben eğittim onun yhapabileceklerini biliyorum.Se yemeğe konsantre ol,adamı sıkma sakın alıştıra alıştıra söyle.
Aslı:Sen de orasını merak etme beni de sen eğittin.(Birbirlerine bakışırlar ve gülerler.)

@beykoz Kardanların oteli

Meryem:Selim git giyin.Böyle çıkma insan içine
Selim:Sadece aile yemeği değil mi bu yabancı kimse yok ki.
Meryem:Hadi ne diyosam o bu gece hata istemiyorum.
Bahar:Gel abi hadi annem kötü kötü kötü bakıyor.(Bahar ve Selim üst kata giderler)
Melih:Hayatım çocukların üzerine çok gitmiyor musun?
Meryem:Üzerlerine gitmeyeyim de Tuba gibi mi olsunlar!(Tuba ve Berkan gelir)
Tuba:İyi insan lafının üzerine gelirmiş ablacığım gene bendne bahsediyor övgüyle.
Melih:Hoşgeldiniz.
Berkan:Hoşbulduk Melih Bey.
Tuba:Çocuklar nerede abim gelen kadar ben onlarla kalsam iyi olacak.
Melih:Gel birlikte gidelim,seni görünce sevinecekler.(Tuba ve Melih gider.

Meryem:Meseleyi açtın mı Tuba'ya?
Berkan:Önce sizin açmanızı bekliyorum ben pat diye böyle bir şey söylersem şüphelenir.
Meryem:Sakın beni kandırmaya kalkma.Eğer dediklerimi yapmazsan hem Tuba'dan olursun hem de...(Hilal geir.)

Meryem:Hoşgeldin canım.
Hilal:Hoşbulduk abla.
Meryem:Mustafa nerede? yoksa UMUT'a bir şey oldu?
Hilal:Yok o iyi.
Meryem:Ne oldu o zaman?
Hilal:O gitti. O kadının yanına gitti.

@Aslı'nın evi

Aslı:hoşgeldin,sevgilim.
Mustafa:Hoşbuldukhadi hazırlan.
Aslı:Ne oldu,bir yere mi gidiyruz?
Mustafa:Evet ailemle tanışacaksın bu akşam.
Aslı:Ama nasıl olur?
Mustafa:OLur olur sen hele bir hazırlan.

@Kardan'ların oteli

Mustafa:
Biz geldik!(Tuba kendini tutamaz ve güler. Bunu gören Hilal'in gözelrinden yaşlar süzülür.)
Meryem:Tuba kendine gel.Mustafa seninle konuşalım.Yanlız!
Mustafa:Konuşacak bir şey yok,bu bir aile yemeği Aslı da artık bu ailenin bir parçası.
Melih:Neyse bunu sonra konuşalım şimdi insanlar bakıyor yemeğe oturalım.
Hilal:Ama Melih abi...
Melih :Sonra dedim.

Tuba:Bu kadar mıyız başka gelecek yok mu?
Meryem:Çağlar'ı soruyorsan o Bursa'da kaldı işler için.Neyse toplanma amacımıza geçiyorum.Kudret Amca babamın vasiyetinden bahsetti.Sizin de duymanızı istiyorum.Kudret Amca
Kudret:Evet bildiğiniz gibi babnız evlatları arasında ayrım yapmazdı O yüzden 4 torununa da banka hesabının yüzde 5 lik kısmın bıraktı.18 yaşına dolduklarında şirketten hisselerini alacaklar.Gelelim siz büyüklere .Sizlere banka hesabının ve şirket hisselerinin yüzde 20 sini bıtaktı,her birinize yüzde yrimi.
Mustafa:Bir dakika bana,Tba'ya ve ablama tolam yüzde 60 etti.Kalan yüzde 290 kime?
Kudret:Çağlar Bey'e bırakıldı.
TUba:Vay Çağlar'a bak saman altından su yürütmüş.
Mustafa:Babam bunu bize nasıl yapar?
Meryem:Neyse konumuz bu değil,er ya da geç vasiyetin ortaya çıkacağını biliyorduk.Şimdi asıl konuya gelelim.Biliyorsunuz ki babam hep bir aile oalrak yaşamak isterdi.Ne yazık ki Mustafa işler için İstanbul'da yaşadı bu zamana kadar.Tuba da pek Bursa sevdalısı değildi.Şİmdi ben babamın bu isteğini gerçekleştirmek istiyorum.Mustafa senin yerine işleri Kudret amca yürütecek artık.Hem Unut'un bakımı için de Bursa'da olması daha iyi(Aslı'nın telefonu çalar)
Aslı:İzninizle.
Tuba:peki ya ben abla?benim bunu kabul etmeyeceğimi bal gibi biliyorsun.
Meryem:Neden kabul etmeyesin?İşin mi var ailen mi var İstanbul'da? Seni bağlayan ne?

Aslı:efendim abla noldu?Halledebildin mi?
Nihal:Yok Esra'yı bulamıyorum,etraf karanlık ya çekinip gelmezse.
Aslı: neyse sen kapat ben onu ararım şimdi.

Tuba:Kalk Berkan kalk gidiyoruz.Aynı tas aynı hamam ablam babamın yerini almaya kalkmış belli ki.
Meryem:Bir düşün sen de hak vereceksin.

Aslı:Alo Esra nerdesin seni göremiyorum.
Esra:O geldi burada peşimde lütfen yardım et
Aslı:Seni nasıl bulmuş? tamam sain ol nerdesiin tam olarak.
Esra:Kulübeden çıktım.Aşağı doğru koşuyorum böyle çam ağaçları var etrafta.
Aslı:Tamam aşağı doğru koşmaya devam et .İlk soldan(tam o sırada silah sesi gelir.)Esra cevap ver Esra...

Hani 2 kadını idare eden bir babanın dizisiydi? Konak çiftlik dizilerine benzemiş:X Tozlu Yollar geldi aklıma:X

Beğenmedim. Konu düzeni 0 !!! 😎 Yazım hataları çok, düzenleme kötü. Ayrıca konusu çok klişe. Diğer dizilerin daha iyi, bunu sen direk bitir bence, diğerlerine konsantre ol ortak. 😉

Hani 2 kadını idare eden bir babanın dizisiydi? Konak çiftlik dizilerine benzemiş:X Tozlu Yollar geldi aklıma:X

daha konağa gitmedik olum dur bi :F

- - - Ekleme - - -

Beğenmedim. Konu düzeni 0 !!! 😎 Yazım hataları çok, düzenleme kötü. Ayrıca konusu çok klişe. Diğer dizilerin daha iyi, bunu sen direk bitir bence, diğerlerine konsantre ol ortak. 😉

konu düzeni derkene? yazım hatalarını biliyorum merak etme panpa :D diğerlerinde senaryo belli zatnebiraz bunu konsantre oalyım :F

tez elden elleşmeler oynaşmalar aldatmalar yatmalar kalkmalar başlasın:X

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

tamam senin gerçek adını bulamadım bulsam koyacaktım :)

olur mu öle şey hiç dizi izlemedin mi gerçek kişii ve kurumlarla alaksı yoktur :F
:F:F

Tamam sen istediğin ismi koy o zaman.Hangi karakter bensem söylersin.Sonradan mı girsem diziye? Burdaki karakteri sevmedim pek.Beni hayal et :F:F yeni bi karakter girsin diziye ama afilli bi karakter olsun😉