Umut Meraş Beşiktaş'ta!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,718
Puanı
1,060
Siyah beyazlı kulüp Fransa'nın Le Havre takımında forma giyen 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Umut Meraş ile anlaşma sağladı.

3+1 yıllık anlaşılan Umut Meraş için Beşiktaş; Le Havre kulübüne 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Umut Meraş 2 yıldan beri Le Havre formasını giyiyor. Başarılı sol bek Le Havre forması ile çıktığı 57 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Rıdvan için artık diyecek sözüm yok bu adam ne yaptı. Nskala korkusundan alındıysa pek bir şey diyemeyeceğim bu saçma kural yüzünden yurtdışındaki oyuncular ülkeye geliyor

Defansif yönü iyi olan bir oyuncu. Beşiktaş'ın 3 kulvarda yarışacak olduğunu düşünürsek yapılması gereken bir transferdi. Rıdvan ve N'skala ile üç kulvarda mücadele etmek zor olurdu açıkçası.

Üç ay önce "Rıdvan varken Umut neden milli takıma alındı" diyenler şimdi Umut'u transfer edip Rıdvan'ı göndermeyi planlıyor.

Aman ne yapacaksin Besiktas'i konusup da, her sezon ayni.
Türkiye Ligi izlemek vahim.

Reactions: 12.Adam and Araf
Her sezon aynı diyor ama takımı şampiyon oluyor, her sezon aynı ama çok iyi bir kadro oluşuyor. İsviçre Ligi en iyisi toprağım, boş ver Türkiye'deki ligi.

Bir kere izlemedim ligi, sampiyon olmuslar. Bence yine izlememekte fayda var.

Isvicre Ligi nereden cikti simdi.

Reactions: 12.Adam and Araf
Bir kere izlemedim ligi, sampiyon olmuslar. Bence yine izlememekte fayda var.

Isvicre Ligi nereden cikti simdi.
Samsunspor'un eski hocası Petkovic o kadar yukarılara çıkardı İsviçre'yi, İsviçre Ligi de fena değil gibi aslında da, onu da takip etmiyor. Futbolla bağlantısını tamamen koparmış toprağım.

Samsunspor'un eski hocası Petkovic o kadar yukarılara çıkardı İsviçre'yi, İsviçre Ligi de fena değil gibi aslında da, onu da takip etmiyor. Futbolla bağlantısını tamamen koparmış toprağım.

Petkovic dönemi bitti artik, Isvicre'de Türklesiyor, Yakin dönemi basladi.

Reactions: Araf and 12.Adam
@Araf futbolu takip etmiyor ama olan bitenden haberdar bu nasıl iş.

Ronaldo'nun Manchester United'a, Messi'nin de PSG'ye gittiginden de haberdarim, sakin olun beyler.

Sadece Türkiye Lig maclarini izlemiyorum dedim, is nereye vardi.

Reactions: 12.Adam