Dizinin adı umut ondan öyle Didim o kendini tanıyor bak gülmüş
Güzel görünüyor
Çocuğa fena araba çarptı :O
izlede öyle yorumla
Güzel görünüyor
Güzel görünüyor
İyi total döşemişler kamyona tosladılarBirazdan olanlara gel sen.Oyuncular süper.
İyi total döşemişler kamyona tosladılar
Burdan ötesini bende bilmiyorum dizi bundan sonra daha ağır şeyler çıkartacak gibi.Islah evine nasıl düşecek Durak onu merak ettim.
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışıkBurdan ötesini bende bilmiyorum dizi bundan sonra daha ağır şeyler çıkartacak gibi.Islah evine nasıl düşecek Durak onu merak ettim.
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışık
sen izlemiyormusun diziyi umut
Keşke gösterselerdi nefes alıyordu çocukEvet Fırat'ın kardeşiÖldü işte oda babasını öldürecek sanırım.
Izliyorum işte.
Keşke gösterselerdi nefes alıyordu çocuk
Ayy benim kafa çorba oldu bu dizi çok karışık ilerliyorCenkte ölmüş.😱
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışık
Evet Fırat'ın kardeşiÖldü işte oda babasını öldürecek sanırım.
Izliyorum işte.
Vatanım Sensin ile devam edeceğim henüz sarmadı benievet cnm kardeşi idi çok tatlı idi ölmesine çok üzüldüm yaa
ne bilim bundan sonra bilmiyorum dedin de onda sordum
Vatanım Sensin ile devam edeceğim henüz sarmadı beni
Ayy benim kafa çorba oldu bu dizi çok karışık ilerliyor
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falanNesi karışık baştan izlemedin miBu 3'ü arkadaş işte kaza yapan birde Fırat ve 2 kardeşi var. Fırat ile Ceren Fırat'in çalıştığı spor salonundan tanışıyor. Buluşacaklardı ancak Onur bunu alıp götürdü kaza oldu ve şişman çocuk öldü bulusamadilar işte. Gayet basit şuan.
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falan
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falan
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarımŞu Islah evi sahneleri başlasin ora seni etkisi altına alır bence
Evet dokunaklı ilerliyor. Kız kardeş harici iyi oynuyor.
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarım
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?