Ulan İstanbul'un "Yanarım" Dueti 20 Milyon'u Devirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Kv6KRulRAtYUnIk6ngI7apN5.jpg

Yaz aylarında Kanal D ekranlarında başlayan, hırsızlık çetesinin adeletli çalmak ilkesiyle ile 1.000.000 TL toplamak için verdiği mücadeleyi anlatan Ulan İstanbul'u 5. bölümünde dizinin karakerleri Yaren ve Carlos'un seslendirdiği duet rekor kırdı.

16 temmuzda yüklenen 2 ay olmasına rağmen 20 milyonu devirdi.

Altını çizerek söyleyelim ki, daha önce Kanal D tarafından yüklenen video 10 milyona dayanınca silinmişti. Daha sonra tekrar Kanal D tarafından yüklenen video şu an 21.068.010 kişi tarafından izlenmiş.

Silinen video rakamları azaltsa bile video rekor kırmaya devam ediyor.

2 Eylül'de yüklenen "Sen Sevdalı Ben Belalı" dueti ise 1 milyon'u geçmiş durumda.

Ulan İstanbul Yeni Bölümleriyle Her Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

İşte "Yanarım" Dueti:

Son düzenleme:
Muhteşem bir şarkı muhteşem bir düet :)
İkinci şarkı o kadar tutmasa bile müthiş seslendirme ve müthiş ikili :)
Helal olsun diyelim hak ediyorlar :bhr:

Büyük tebrikler hala dinliyorum hatta şu anda dinliyorum süper bir düet cidden. :D

E, içinde #yarenilekarlos'un olduğu bir şarkı olur da tutmaz mı? Arabeskten nefret ederim, hala da nefret ediyorum. Ama bu şarkı var ya... Anlatılmayacak kadar güzel. Hala dinlememe gibi bir gaflette bulunanlar lütfen dinlesinler. Tebrikler bu arada... :D

Yılın düeti. Mükemmel bi 2'li oldular. 2. Şarkıda en az bu kadar iyiydi. Bakalım 3. Düet nasıl olacak :)

yılın çifti [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] var tabi 20 milyon olacak :oley:

yılın çifti belli bakalım 2.çift kim olacak

abi anlamadim sarki guzelde bu ikisi harbiden cok kotu soyluyolar antipatik hareketleride cabasi