'Ulan İstanbul'un Oyuncuları Netleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kanal D'de yaz aylarında yepyeni bir dizi daha başlayacak: Ulan İstanbul.

Hazırlıkları büyük bir titizlikle devam eden dizinin başrollerinde üç deneyimli isim bulunuyor. Şebnem Bozoklu, Uğur Polat ve Ayta Sözeri dizinin başrollerinde bulunuyor. Dizinin senaryosu Uğraş Güneş tarafından yazılıyor. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden dizinin Haziran veya Temmuz ayında Kanal D'de ekrana gelmesi bekleniyor.

thumbnail_1399700612.jpg

Kadroyu beğendm <3 :) Umarım güzel olur :) Haziranın son haftası başlaycakmış :)

Çok yetersiz kalmış bence bu kadro. Şebnem Bozoklu ve Uğur Polat'ı çok seviyorum ama bu dizi olmaz. Kanal D'ye müstehak :oley:

Şebnem Bozoklu,Canım Ailem'den sonra abuk sabuk dizilerde rol aldı umarım şeytanın bacağını kırar.:)

3 ismi de pek beğendiğim söylenemez. İzlemem. Başarılar. :)

Şebnem Bozoklu,Canım Ailem'den sonra abuk sabuk dizilerde rol aldı umarım şeytanın bacağını kırar.:)
Meliha'nın üzerine koyamadı bi türlü(b)

Uğur Polat varsa yine tutmaz heralde(b) Uğur Polat TRT dizilerinde oynasın.Oyunculuguna lafım yok severim ama büyük kanallarda hala kendine yakışan bi rollerde göremedim:(

Yazın iyi gider ve güzel bir dizi umarim:)

Meliha'nın üzerine koyamadı bi türlü(b)

Uğur Polat varsa yine tutmaz heralde(b) Uğur Polat TRT dizilerinde oynasın.Oyunculuguna lafım yok severim ama büyük kanallarda hala kendine yakışan bi rollerde göremedim:(

Yazın iyi gider ve güzel bir dizi umarim:)
bir çocuk sevdimdeki gülcan arslan nerelerde yeni dizilerde o da oynasa iyi olurdu hoş kızdı yani :)

bir çocuk sevdimdeki gülcan arslan nerelerde yeni dizilerde o da oynasa iyi olurdu hoş kızdı yani :)
Bir çocuk sevdim de bi bakmişliğim vardı başrol oğlan olmasa o dizi tutardi. Kanal D dizinin neden durmadı onu da bilmiyorum. Star'ı doğuşa satarken eşantiyon dizi diye kakaladı :( Annem bakardı ama:X

Bir çocuk sevdim de bi bakmişliğim vardı başrol oğlan olmasa o dizi tutardi. Kanal D dizinin neden durmadı onu da bilmiyorum. Star'ı doğuşa satarken eşantiyon dizi diye kakaladı :( Annem bakardı ama:X
ben gülcana bakıyordum arasıra konuya pek bakmış sayılmam ama şimdiki çoğu diziden daha iyiydi :) o kocakafalı kurtas mıdır nedir o diziyi bozdu zaten :)