Ulan İstanbul'dan Sürpriz Haber!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,300
Puanı
1,060
thumbnail_1423489831.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi UIan İstanbul'dan yeni bir haber daha var!

Başarılı komedi dizisi, beyazperdeye taşınıyor. Bu akşam yayınlanacak olan 33. bölümüyle ekranlara veda edecek olan yapım, yazın çekilecek olan bir sinema filmiyle sevenlerini selamlayacak. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu'nun köşe yazısına göre D Productions'ın yıllar sonra beyazperdeye dönüş yapacağı yapımın ne kadar ilgi göreceği ise daha şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu ve Salih Bademci gibi isimlerin paylaştığı yapım, bilindiği gibi bundan sonra internette ekrana gelecek. Devrim niteliğindeki bu karar ile ilgili yeni detaylar da belli oldu.

İlk internet bölümünün (34. bölüm) bedava olacağı yapımın sonraki bölümleri ise 1.99 TL karşılığında Kanal D'nin sitesinden izlenebilecek. 45 dakika sürecek olan dizi, böylece daha özgür bir hal alacak. Bununla ilgili tanıtım filmleri dizinin reklam aralarında ekrana gelecek. Ayrıca #devametsinulan hashtag'iyle de gece boyunca çeşitli paylaşımlar yapılacak.

Ulan İstanbul, ekrandaki son bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
:D 2 liraya dizi mi kimse izlemez 2 liraya dizi falan herkes torrentten izler. :D

Aslında yapılmaya çalışılan gerçekten tarihi ve önemli bir şey. Fakat bir diziyi para verip birilerinin izleyeceğini sanmıyorum,dizi fanatikleri dışında. Bedava olsaydı gerçekten tarihi olabilirdi.

Yazın bu film güzel olur. Eğlenceli ve güzel bir iş çıkartırlar ortaya. :)

İnternetten izleme biraz garip olacak. Ben işe yarayacağını sanmıyorum.

2 liradan 100.000 kişi izlese 200.000 lira karşılar mı bir bölüm parasını? :D 100.000 bile çok bence.

Kanal d parasız kalınca nelerden medet umar hale gelmiş. :F

Dizi eridi bitti çöktü daha ne olsun. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy