Ulan İstanbul Sosyal Medyayı Salladı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
thumbnail_1403684345.jpg

Kanal D ekranlarında buluşan, başrollerini Şebnem Bozoklu, Uğur Polat ve Salih Bademci gibi isimlerin paylaştığı yeni dizilerden biri olan ''Ulan İstanbul'' televizyonda ilgi gördüğü kadar, sosyal medyada da bir hayli ilgi görmeye devam ediyor.

Dizinin ikinci bölümünde ''#nevizadeler etiketiyle oldukça büyük başarı elde eden dizi çok konuşularak öyle ki TT listesine de taşındı.

İşte diziyle ilgili olarak dün akşam yapılan yorumlardan bazıları...
Güneş ‏@SerserisinDunya
[HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] iyi varksın.Pazartesi sendromunu üzereimden atıyorum senin sayende
Kadriye Turan ‏@sontngc
[HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] 2014 yazımın eğlencesi
Scanner ‏@Stajjeer
İftar sonrasi [HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] iyi gider.
Asena Melissa Şaşmaz ‏@TatliPsikopat
Bu diziyi çok sevdim yaa ben her karakteri ayrı bir macera ayrı bir tat [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] [HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG]
Zeynep Hazal ‏@bakhazalcim
Bir haftadirr bugunu bekliyorum her gun eskiyi izle izlee .)) sukurr kavusturanaa .)) #Ulanİstanbul [HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG]
TAYFUN ‏@TAYFF76
[HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] süper bomba bir dizi ya gülmekten karnım ağrıdı
Begüm Er ‏@bayannkanarya
[HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] Abi onn numara dizii yaa ahahaha
G.L.Ç.N ‏@TC_GLCN
“@KanalD ‘den bir başarılı yapım daha [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] İnş uzun ömürlü olurda rahat rahat izleriz​

Gün Ulan İstanbul günü cidden.:DBaşarılı gidiyor 2. bölüme bakmak lazım.:D

Dizi başarılı gidiyor fakat abartmakta üstümüze yok hemen bu performansını sürdürmesi zor dizinin

İftar vakti anca televizyonun başında olabiliyorum, izledim gerçek anlamda sağlam bir yapım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919