Ulan İstanbul Paydos Dedi!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
İnternet macerasında aldığı düşük izlenim sayılarından dolayı final kararı çıkan, Kanal D'nin komedi dizisi Ulan İstanbul'da paydos vakti geldi.

Sevilen dizinin Derya'sı Sevtap Özaltun ve Ferdi'si Kaan Yıldırım, Instagram'daki takipçilerine dizinin son bölümünün çekildiğini duyurdular. Ulan İstanbul, 39.bölümüyle geçtiğimiz haftalarda başlayan internet macerasını bitirecek.

Ne desem bilemiyorum. Paralı olunca eski ilgisini göremeyeceği ortadaydı, ama Kanal D'nin hemen pes edeceğini düşünmezdim. Tüm ekibe teşekkürler.

Adam gibi final yapıp bitirselerdi ne gerek vardı bunlara şimdi.

Kötü oldu, Türk milleti sağolsun! Diziyi hiç izlememiş olsam da internette paralı yayına devam etmesini destekliyordum. Çünkü Türk Dizileri ancak öyle gelişebilir. Ayrıca keşke Leyla ile Mecnun da öyle devam etseydi gözü kapalı haftada 100.000 satın alınmaya ulaşırdı.

Tüm ekibe tebrikler.
İnternet projesi denendi olmadı yapacak bir şey yok, halkın da elini taşın altına koyması lazım.

Diziyi hiç izlemedim
fakat yeğenlerim devamlı izliyordu en son net sisteminde bile izliyorlardı yazık oldu diziye.

Bitmesine üzüldüm. Kanal D madem bu yola girdi, önceden düşünecekti. Sezon sonuna kadar dayanabilirdi.

Hahaha.

Her şeyi denediler sonuç Fiyasko!

Geçmişler olsun.

Hükümeti eleştirenlerin sonu tahtalı koy))))

Geçmiş olsun diziye.
Çok iyi bir ekipti, emeklerine sağlık..

Kanal d battıkça batıyor.