Bende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.http://noluyo.tv/kafakafaya/index/ulan-istanbul-argo-kapismasi hadi bakalım tüm laflar @destere ile @Çiğdem- gelsin@cookies @Harunnn60 @aserat54 @Bully @Nisa
Bende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.http://noluyo.tv/kafakafaya/index/ulan-istanbul-argo-kapismasi hadi bakalım tüm laflar @destere ile @Çiğdem- gelsin@cookies @Harunnn60 @aserat54 @Bully @Nisa
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in eskord evladı çıktıBende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.
sanananik yapmayı bıraktığı zamanNe zaman final yapıyor bu haftaya mı
sanananik yapmayı bıraktığı zaman
Tamam, ne zaman biterse biter. Sanane.Kanal d demek ki idare ediyor diziyi Kara Kutu gelince finish,the endSON
😱Sen paramparçayı izlemiyor musun?Tamam, ne zaman biterse biter. Sanane.
senin starının 2 dizisi hariç hepsinden kaliteli sen ona bakKanal d demek ki idare ediyor diziyi Kara Kutu gelince finish,the endSON
senin starının 2 dizisi hariç hepsinden kaliteli sen ona bak
Bu tür dizileri pek izlemiyorum. Bu arada Ulan İstanbul gibi bir diziyi Küçük Ağa ile kıyaslamak da ayrı bir başarı ister.😱Sen paramparçayı izlemiyor musun?
Bu tür dizileri pek izlemiyorum. Bu arada Ulan İstanbul gibi bir diziyi Küçük Ağa ile kıyaslamak da ayrı bir başarı ister.
sen anlamazsın melunNe kalitesi be çok sıradan bir dizi Küçük Ağayı da geçer bu basitlikte
Demek istediğim şey, Ulan İstanbul'un gayet sağlam bir dizi olması ve Küçük Ağa gibi bir yapım ile karşılaştırılmaması.Küçük Ağanın basit bir dizi olduğunu kabul ediyorsun yani
Hiç komik değil.Sakın bir daha yapmasen anlamazsın melunkanal fanlarının hiçbiri kaliteden anlamaz ne totaldcisi, ne şovpişiği, ne starımcısı,ne foxum foxumcusu
hee heee ben de yedimDemek istediğim şey, Ulan İstanbul'un gayet sağlam bir dizi olması ve Küçük Ağa gibi bir yapım ile karşılaştırılmaması.
Benim Küçük Ağa'yı sevdiğimi mi sanıyorsun? Ulan İstanbul ile kıyasladığın için böyle cevap verdim.Hiç komik değil.Sakın bir daha yapma
hee heee ben de yedimKüçük Ağa basit anlamına getirdin olayı
Diziyi bıraktım ben melun ne diye etiketleyip duruyon. ss
melunları rahatsız etmek asli görevimDiziyi bıraktım ben melun ne diye etiketleyip duruyon. ss
Engellemeli seni. ssmelunları rahatsız etmek asli görevim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?