Anladimsen kaybedersin.ss
Anladimsen kaybedersin.ss
Tamamdir demezsen sorun yok KaanAy tamam niye kızıyon demem bir daha melun falan.
Keşkee nerde o günler.ferdinin morarak hayatına başka bi sahil kasabasında devam etmesini umuyoruz.
iticilik abidesi.Keşkee nerde o günler. Çakma Kuzey işte bu kadar da taklit edilmez.
ayy ben bukadar özenti birşey görmedim yanı hababam sınıfından bir sahenyi çalmışlar yetmemiş ortadakı kadın adile naşiti taklit ediyor
ay niye çalsınlar .ss bak [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] sinirlenmiş sen mi sinirlendirdin.ssayy ben bukadar özenti birşey görmedim yanı hababam sınıfından bir sahenyi çalmışlar yetmemiş ortadakı kadın adile naşiti taklit ediyor
aaa ne diyor bu cadalozay niye çalsınlar .ss bak [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] sinirlenmiş sen mi sinirlendirdin.ss
sensin cadalos .ss [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] bitane <3aaa ne diyor bu cadaloz
Gün sayıyorum resmen.
çakması derkenBölümü izledim tekrarı vardı şimdi. Çok güzeldi ya.
Ardından Titanik çakması bir film başladı Kanal D'de onu izliyorum şu an.
Ayol gemi batıyor kurtulmaya çalışıyorlar. Bildiğin Titanik.çakması derken
adı neAyol gemi batıyor kurtulmaya çalışıyorlar. Bildiğin Titanik.
Ben hem Güllerin Savaşı, hem Ulan İstanbul'u izledim şimdi de filmi izliyorum.Bölümü izledim tekrarı vardı şimdi. Çok güzeldi ya.
Ardından Titanik çakması bir film başladı Kanal D'de onu izliyorum şu an.
Allah ayırmasın.Ben hem Güllerin Savaşı, hem Ulan İstanbul'u izledim şimdi de filmi izliyorum.
Kanal D'den başka kanala zaplayasım gelmiyor. 🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?