sonu bahadırın hayali olsunBölüm çok iyiydi be.
İki fragman da bomba gibi.
fragmanlar çıkmış
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] ve carlos yılın çifti@Forumdash @KayıpSehir @mrt-06 @yakup09
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] [HASHTAG]#carlos[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] muhteşem üçlüİki fragman da bomba gibi.Yaren'im ya çok seviyorum.
Son bölümün şuan tekrarı var tv'de.Son bölümü izleyemedim ama dayanamayıp gelecek haftaki bölümün fragmanını izledim dizi gerçekten giderek güzelleşiyor senaristi tebrik ederim böyle devam eder umarım.
Cey-Der öpüşmesi süper!@yakup09 @mrt-06 Ferdi moraracak yine.
Ama favori çiftimiz Carlos ve Yaren'in öpüşmesi en merakla beklediğimiz olay tabii bekliyoruz Pazartesi'yi.
Evet gördüm.Son bölümün şuan tekrarı var tv'de.
@Çiğdem- izliyormu bu diziyi
Tabii güzel olacak boşuna övmüyoruz melun.s.s@Çiğdem- izliyormu bu diziyi
Bu arada yolculuk ta bu diziyi izlemistim muthis bi dizi ya insanin hic cani sıkılmıyor herkese tavsiye ederim kardesim istediği ve bnmde sevdigim icin (Ayni sey karagul-medcezirdede gecerli) kacak gelinleri izliyorum
Melun degilim ben bu aradaTabii güzel olacak boşuna övmüyoruz melun.s.s
Melun degilim ben bu arada
Bide bn guzel olduğunu biliyodumki zaten guzel olmayan dizi 6 alamaz
ferdinin morarak hayatına başka bi sahil kasabasında devam etmesini umuyoruz.Son bölümü izleyemedim ama dayanamayıp gelecek haftaki bölümün fragmanını izledim dizi gerçekten giderek güzelleşiyor senaristi tebrik ederim böyle devam eder umarım.
Cey-Der öpüşmesi süper!@yakup09 @mrt-06 Ferdi moraracak yine.
Ama favori çiftimiz Carlos ve Yaren'in öpüşmesi en merakla beklediğimiz olay tabii bekliyoruz Pazartesi'yi.
sen kaybedersin.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?