Ulan İstanbul-Bir Fırtına Tuttu Bizi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,112
Puanı
1,060
Ulan İstanbul'da bu hafta şarkı söyleme sırası Derya'daydı. Sevtap Özaltun tarafından canlandırılan karakter ''Bir Fırtına Tuttu Bizi'' dedi:

@destere @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @SelinÇ. @gizem ak @sokak sanati @Forumdash @aserat54 @HachiKo @gözlemci @denizz19 @Yiğitt @eros @Harunnn60 @KayıpSehir @Bully @yatutarsa
bu türküleri kurtlar vadisinde dinleyen birisi olarak vadide çalınan türküler diğer dizilere kesinlikle yakısmıyor kara para aşktada tanrıdan diledim söylenmişti sanırım orayada yakısmamıstı vadide çalınan parçaları başka dizilerde kullanmama yasağı koyulmalı bence hiç yakısmıyor çünkü 🙂🙂🙂

bu türküleri kurtlar vadisinde dinleyen birisi olarak vadide çalınan türküler diğer dizilere kesinlikle yakısmıyor kara para aşktada tanrıdan diledim söylenmişti sanırım orayada yakısmamıstı vadide çalınan parçaları başka dizilerde kullanmama yasağı koyulmalı bence hiç yakısmıyor çünkü 🙂🙂🙂
"Çatladım" diyemiyor da böyle söylüyor... :F

güzel kız güzelce söylemiş çatladım dinlerken diyemiyon da:F

Ben dün dinledim bu şarkıyı. :)
Beklenmedik bir şarkı oldu, güzel söylemiş ama. :)