Ulaş Tuna Astepe'den 'Televizyon Dizilerine' Eleştiri!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ulaş Tuna Astepe'den 'televizyon dizilerine' eleştiri!

418

'Karadayı', 'Analar ve Anneler', 'Rüya' ve son olarak 'Sen Anlat Karadeniz' gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Astepe, mezun olduğu İstanbul Erkek Lisesi'nin Instagram hesabı ile ortak bir canlı yayın yaptı

Astepe, Netflix'in dizi konusunda çalışmalarını överken “Şu hali benim hoşuma gidiyor, Netflix gibi dijital medyanın. Ben şeye mecbur kalmaktan çok hoşlanmıyorum. İzlediğim bir dizi var, akşam 8’de ayarlayacağım da kendimi, oturup onun başında izleyeceğim. Benim çalıştığım dizilerin de bir kısmını sokakta konuştuğum insanlar YouTube'dan izliyor. Aslında biz kendi zamanımızı kendi istediğimiz gibi kullanmaktan daha çok hoşlanmaya başladık. Televizyon bu konuda geri kaldı bence. Sinema bile seanslar koyuyor. Ama televizyon sana bir şeyi dayatıyor, işini gücünü ayarla gel izle gibi. Biraz o düzenden çıkıyoruz. Televizyon buna nasıl ayak uydurur bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Dizi sürelerine de değinen ve bunun ayrı bir tartışma konusu olduğunu ifade eden yakışıklı oyunu, dizi sürelerinin 3 - 4 saat olmasının hikaye anlatıcılığı açısından çok gerçekçi olmadığı ifade etti.

• Beğendim
Reactions: Angelica
3 saatlik dizi çekerken konuşsaydın. Bıraksaydın işi tepki gösterip. Şimdi arkadan atıp tutmanın alemi ne?

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Ulaş bir yerde doğru demiş artık oyuncular dijitale kaymaya başladı dizi süreleri düşmedikçe bu böyle devam eder :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bir de digital işlerin reklam kampanyalarına o kadar yatırdıgı parayı düşün:F

TV kanallari haftada 4-5 milyonu opluyor ekran başina, digital veriler aylarca süren zaman içinde sadece 4-5milyon topluyor :A Sizce hangisi daha karlı?

Sen kendi konforuna göre elbete izle ama sana işverenlerin de cebini de düşün. Yine tvye dönüceksin ipe ipe :F