'Geniş Aile', 'Zengin Kız Fakir Oğlan', 'Kalk Gidelim' gibi dizilerle tanınan Ufuk Özkan'dan üzücü haber!
48 yaşındaki ünlü oyuncunun 3. derece siroz hastalığına yakalandığı, yaptığı yanlış diyet nedeniyle bağışıklık sisteminin çökmesinden kaynaklanan karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. 9 ila 12 ay ömrü kaldığı iddia edilen Özkan, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da doktorlar tarafından durumum gözlem altında, kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok… En kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım."
Biz de Fav10.net ailesi olarak ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.