Ufuk Özkan'ın Dizi Hakkında Konuşması: Yeni Komedi Dizisi İle Döneceğim

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,185
Puanı
859
Başarılı oyuncu Ufuk Özkan, bayramını Kıbrıs'ta geçirenler arasındaydı.

Başarılı oyuncu Ufuk Özkan, bayramını Kıbrıs'ta geçirenler arasındaydı. Şarkıcı Gülben Ergen'i dinlemeye gelen Ufuk Özkan, Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, muhabirlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Özkan, herkese bayram mesajı vermeyi de ihmal etmedi.

"GÜZEL GÜNLERİM OLDU"
Gülben Ergen'in 'Giden Günlerim Oldu' şarkısını çok beğendiğini söyleyen sempatik oyuncu, muhabirlerin 'Özel bir anısı mı var' sorusunu 'Şarkıda güzel günlerim oldu diyor, bizim de güzel günlerimiz oldu' diyerek espriyle karışık yanıtladı.
YENİ PROJEYE BAŞLIYOR
Yeni bir dizi projesine başlayacağının müjdesini veren Özkan, yer alacağı yeni yapımın da komedi türünde olduğunu açıkladı. Ufuk Özkan'ın, yakın zamanda final yapan Geniş Aile dizisinin bitmesiyle ilgili olarak 'Ağlaya ağlaya ayrıldık. İşimiz bitti ama çıkamadık. Müthiş bir işti" dedi. Diziden bahsederken gözlerinin dolması da dikkatlerden kaçmadı.
FAVORİSİ LEYLA İLE MECNUN

Ufuk Özkan muhabirlerin 'Takip ettiğiniz bir dizi var mı' diye sorması üzerine 'Leyla ile Mecnun dizisini çok seviyordum. Onlar bir kadro değişikliğine gittiler. Yine de fırsat buldukça izliyorum' diye konuştu. (Ayaklıgazete.com)

Son düzenleme:
Ufuk Özkan, en beğendiğim oyunculardan ve ben onun yeni dizisini izlemeyi düşünüyorum. Ufuk Özkan'ın yeni dizisini bekliyor, tutmasını diliyorum. Geniş Aile'de hafızalarda yer alacağı garanti ama bakalım yeni dizisindede hafızalarda yer alacakmı.

Bakalım ne zaman yayınlanacak bana göre Aralık son hafta yada Ocak ilk haftası olabilir:)

"Genellikle" diyorsunda Ufuk Özkan neredeyse tek 'Geniş Aile' dizisinde oynadı D Production olarak.

Cesaretin Var Mı Aşka dizisi de bildiğim kadarıyla D Productions yapımıydı.
Ufuk Özkan'ın rol aldığı filmlerin de Kanal D'de yayınlandığını, geçen yıl Ufuk Özkan'a Hayatım Dizi programı yaptırıldığını ve Geniş Aile'de aldığı ödüller düşünüldüğünde D Productions ile çalışma ihtimali yüksek bence ama D Productions'un yeni bir komedi dizisi yapıp yapmayacağı önemli. Çünkü zaten bir komedi dizisi (Yalan Dünya) hazırlıyorlar şu an :)

Son düzenleme:

"Genellikle" diyorsunda Ufuk Özkan neredeyse tek 'Geniş Aile' dizisinde oynadı D Production olarak.

OzaN açıklama yapmış zaten 😉

@OzaN bu sezon başlar konuşmalara baktığımızda Seneye filan demiyor yeni Komedi türü ile döneceğim diyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cesaretin Var Mı Aşka dizisi de bildiğim kadarıyla D Productions yapımıydı.
Ufuk Özkan'ın rol aldığı filmlerin de Kanal D'de yayınlandığını, geçen yıl Ufuk Özkan'a Hayatım Dizi programı yaptırıldığını ve Geniş Aile'de aldığı ödüller düşünüldüğünde D Productions ile çalışma ihtimali yüksek bence ama D Productions'un yeni bir komedi dizisi yapıp yapmayacağı önemli. Çünkü zaten bir komedi dizisi (Yalan Dünya) hazırlıyorlar şu an :)

Yani her an herşey olabilir. Ufuk Özkan dizide oynasında farketmez gerisi bence. 🙂

leyla ile mecnun favorisiymiş herkesin favorisi valla o dizi :D inş. tutan bi yapımda olurda bol bol izleriz yine :D