eTV 'Ufak Tefek Fesatlıklar' Yakında Başlıyor!

Sen nasıl UTC izleyicisin bize destek olman lazım.

UTC'deki gibi sürpriz konuklar olacak uygun zaman geldiğinde seni de görebiliriz. Tabii önce tutması lazım.
Önce bir Parlak Takımı'nı halledelim de, yayından kaldırıp milletin ağzına düşmeyelim.

@Çiğdem- in Merve olması çok isabetli olmuş @Aserat tebrik ediyorum
Kolay gelsin, bakarız diziye

Mert Fırata @denizz19 değil de @Ahmed çok yakışırdı. @S.G.A.T. de kesinlikle Pelinin kocası olmalıydı o Son açtığı absürd şaka konularından sonra.

@vadikızı cuk diye oturmuş.
En çok onu beğendim valla. Ama Ahmed ve Deniz yer degistirmeli. Denizde daha çok Arzunun kocası havası var. Gözü baya dışarda.

daha biz asıl diziye başlamadan dizinin senaryosu fav10 a transfer oldu
buna bir an önce başlayalım @Forumdash yoksa asıl dizi yerine bunumu takip etsek soruyu @MasacRE- yede sormak lazım onunda onayı gerekebilir

buna bir an önce başlayalım @Forumdash yoksa asıl dizi yerine bunumu takip etsek soruyu @MasacRE- yede sormak lazım onunda onayı gerekebilir
Bunu asıl dizinin uzantısı gibi düşün, onu izlemeden bunu okumak olmaz

Aslında @Dosi'yle olan yakınlıklarını düşünerek öyle yaptım. Zaten Serhan kadar ağırbaşlığı bir karakter olacağı söylenemez. @S.G.A.T. duruş olarak Edip'e bayağı yakın geldi değiştirmek istemedim. Emre'nin de Taylan'ınki gibi patavatsızlıkları vardır o yüzden fena olmadı bence.

Sen ikisine de başla daha eğlenceli olur.

Bunu asıl dizinin uzantısı gibi düşün, onu izlemeden bunu okumak olmaz
Ortalığı karıştırmaktan zevk mi alıyorsun.

Rezil oldun valla FREE’nin bile gerisine düşüp 0 çektin.
Tüm çalışanlarımıza güzel bir tatil yaptıralım dedik artık kaytarma yok.

isime bayagi güldüm

Roller de guzel olmus.
Ne entrikaci adamsin
@Aserat
Parlak fikirlerin adamıyım.

Deniz gidiyor ve @S.G.A.T. ilede baya yakınız, pek belli olmasada konularda

Ben bunu okuma demedim ki @destere ye
Bunu bahane edip diziyi izlememezlik yapmasın diye öyle dedim sadece, siz çok yanlış tanıyorsunuz beni üzüyorsunuz