Sen nasıl UTC izleyicisin bize destek olman lazım.Ne diyim inşallah telif yersin
UTC'deki gibi sürpriz konuklar olacak uygun zaman geldiğinde seni de görebiliriz. Tabii önce tutması lazım.Hayırlı olsun yapımcım, bol reytingler.
Bekliyoruz.
Sen nasıl UTC izleyicisin bize destek olman lazım.Ne diyim inşallah telif yersin
UTC'deki gibi sürpriz konuklar olacak uygun zaman geldiğinde seni de görebiliriz. Tabii önce tutması lazım.Hayırlı olsun yapımcım, bol reytingler.
Bekliyoruz.
Önce bir Parlak Takımı'nı halledelim de, yayından kaldırıp milletin ağzına düşmeyelim.Sen nasıl UTC izleyicisin bize destek olman lazım.
UTC'deki gibi sürpriz konuklar olacak uygun zaman geldiğinde seni de görebiliriz. Tabii önce tutması lazım.
Arayı 3'te verdik, kışın harcamayalım potansiyeli. Haziran'da 4. bölümümüzle bomba gibi dönüyoruz.Önce bir Parlak Takımı'nı halledelim de, yayından kaldırıp milletin ağzına düşmeyelim.
Skandal.Arayı 3'te verdik, kışın harcamayalım potansiyeli. Haziran'da 4. bölümümüzle bomba gibi dönüyoruz.
Eğer ben yoksam bu projede o zaman bu projede olamaz.Sen nasıl UTC izleyicisin bize destek olman lazım.
UTC'deki gibi sürpriz konuklar olacak uygun zaman geldiğinde seni de görebiliriz. Tabii önce tutması lazım.
Sizi toplamak deveye hendek atlatmaktan daha zor ne yapayım.Skandal.
Yahu olmayacaksın demedik ki olursun duruma göre.Eğer ben yoksam bu projede o zaman bu projede olamaz.
Ufak bir ima sezdim sanki.Hayırlı olsun.
Emeğe saygın yok diyorum Fav10 Enlerine bakıp çıkmışsın insan harika atar.Yahu olmayacaksın demedik ki olursun duruma göre.
Ufak bir ima sezdim sanki.
daha biz asıl diziye başlamadan dizinin senaryosu fav10 a transfer oldu'MusicSurvivor', 'Sözcük Oyunu', 'Zombi Ekspresi', 'Parlak Takımı' ve '10x10' gibi fenomen yapımları sizlerle buluşturan eTV'den yepyeni bir proje daha geliyor. Sezona damgasını vuran fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler'in parodisi niteliğindeki 'Ufak Tefek Fesatlıklar' ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor.
KONU
Fav10'un 11. yıl dönümü partisinde her şey yolunda görünmektedir. Herkes eğlencenin tadını çıkarırken parti sırasında yaşanan bir cinayet herkesi şoke eder. Olayı araştırmak için işe koyulan Forum Denetleme Kurulu tarafından görevlendirilen mrt-06 ve yardımcısı xBUGRAx olası görgü tanıklarının ifadelerini alırken biz de cinayetin bir sene öncesine döneriz.
Yıllar önce üzerine atılan bir iftira sonucu forumdan ayrılmak zorunda kalan Dosi'nin sürpriz dönüşü herkesi şaşırtır. Ancak Dosi'nin bu seferki niyeti farklıdır. Hiçbir şey olmamış gibi Çiğdem-, vadikızı ve dizi kolik'le yeniden iletişim kurmaya başlarken peşinden getireceği yeni sürprizlerden kimsenin haberi yoktur...
Ufak Tefek Fesatlıklar, sürprizlerle dolu ilk bölümüyle Çarşamba 20.00'de eTV'de başlıyor!
Ekli dosyayı görüntüle 58037
(NOT: Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için dizideki olayların tamamen kurgu olduğunu bir kez daha hatırlatalım.)
Bunu asıl dizinin uzantısı gibi düşün, onu izlemeden bunu okumak olmazdaha biz asıl diziye başlamadan dizinin senaryosu fav10 a transfer oldubuna bir an önce başlayalım @Forumdash yoksa asıl dizi yerine bunumu takip etsek soruyu @MasacRE- yede sormak lazım onunda onayı gerekebilir
haklısın şimdi önce bunu okusak gerçek dizi bize yavan gelir gerçeği çakması gibi dururBunu asıl dizinin uzantısı gibi düşün, onu izlemeden bunu okumak olmaz
Atacağım şimdi. Ama yayınsız geçen haftadan sonra meydanın TVen'e kalmasına izin veremezdik.Emeğe saygın yok diyorum Fav10 Enlerine bakıp çıkmışsın insan harika atar.
Rezil oldun valla FREE’nin bile gerisine düşüp 0 çektin.Atacağım şimdi. Ama yayınsız geçen haftadan sonra meydanın TVen'e kalmasına izin veremezdik.
Aslında @Dosi'yle olan yakınlıklarını düşünerek öyle yaptım. Zaten Serhan kadar ağırbaşlığı bir karakter olacağı söylenemez. @S.G.A.T. duruş olarak Edip'e bayağı yakın geldi değiştirmek istemedim. Emre'nin de Taylan'ınki gibi patavatsızlıkları vardır o yüzden fena olmadı bence.Mert Fırata @denizz19 değil de @Ahmed çok yakışırdı. @S.G.A.T. de kesinlikle Pelinin kocası olmalıydı o Son açtığı absürd şaka konularından sonra.
@vadikızı cuk diye oturmuş.En çok onu beğendim valla. Ama Ahmed ve Deniz yer degistirmeli. Denizde daha çok Arzunun kocası havası var. Gözü baya dışarda.
Sen ikisine de başla daha eğlenceli olur.daha biz asıl diziye başlamadan dizinin senaryosu fav10 a transfer oldubuna bir an önce başlayalım @Forumdash yoksa asıl dizi yerine bunumu takip etsek soruyu @MasacRE- yede sormak lazım onunda onayı gerekebilir
Ortalığı karıştırmaktan zevk mi alıyorsun.Bunu asıl dizinin uzantısı gibi düşün, onu izlemeden bunu okumak olmaz
Tüm çalışanlarımıza güzel bir tatil yaptıralım dedik artık kaytarma yok.Rezil oldun valla FREE’nin bile gerisine düşüp 0 çektin.
Parlak fikirlerin adamıyım.
Deniz gidiyor ve @S.G.A.T. ilede baya yakınız, pek belli olmasada konulardaAslında @Dosi'yle olan yakınlıklarını düşünerek öyle yaptım. Zaten Serhan kadar ağırbaşlığı bir karakter olacağı söylenemez. @S.G.A.T. duruş olarak Edip'e bayağı yakın geldi değiştirmek istemedim. Emre'nin de Taylan'ınki gibi patavatsızlıkları vardır o yüzden fena olmadı bence.
Sen ikisine de başla daha eğlenceli olur.
Ortalığı karıştırmaktan zevk mi alıyorsun.
Tüm çalışanlarımıza güzel bir tatil yaptıralım dedik artık kaytarma yok.
Ben bunu okuma demedim ki @destere yeAslında @Dosi'yle olan yakınlıklarını düşünerek öyle yaptım. Zaten Serhan kadar ağırbaşlığı bir karakter olacağı söylenemez. @S.G.A.T. duruş olarak Edip'e bayağı yakın geldi değiştirmek istemedim. Emre'nin de Taylan'ınki gibi patavatsızlıkları vardır o yüzden fena olmadı bence.
Sen ikisine de başla daha eğlenceli olur.
Ortalığı karıştırmaktan zevk mi alıyorsun.
Tüm çalışanlarımıza güzel bir tatil yaptıralım dedik artık kaytarma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?