MasacRE Süper Favori Üye Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 33,468 Reaksiyon puanı 31,817 Puanı 1,059 31 Aralık 2017 #61 Aserat' Alıntı: Artık oku yoksa en küçük hatanı bile büyütüp gözüne sokarım. 😡 @xBUGRAx Yine aynı şekilde sen de.ss @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Beni unutmuşsun hayret, neyse bu sefer kendim farkedip okudum Güzel olmuş eline sağlık. Buradakiler hızlı girmiş olaya kız kavgaları görmemiz yakındır
Aserat' Alıntı: Artık oku yoksa en küçük hatanı bile büyütüp gözüne sokarım. 😡 @xBUGRAx Yine aynı şekilde sen de.ss @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Beni unutmuşsun hayret, neyse bu sefer kendim farkedip okudum Güzel olmuş eline sağlık. Buradakiler hızlı girmiş olaya kız kavgaları görmemiz yakındır
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,197 Reaksiyon puanı 67,613 Puanı 1,061 Konum İstanbul 31 Aralık 2017 #62 MasacRE-' Alıntı: Beni unutmuşsun hayret, neyse bu sefer kendim farkedip okudum Güzel olmuş eline sağlık. Buradakiler hızlı girmiş olaya kız kavgaları görmemiz yakındır Genişletmek için tıkla ... Her şeyi devletten beklememek lazım iyi yapmışsın. Evet diziden bayağı farklı gidiyoruz gelecek bölümlerde hızı arttıracağız.
MasacRE-' Alıntı: Beni unutmuşsun hayret, neyse bu sefer kendim farkedip okudum Güzel olmuş eline sağlık. Buradakiler hızlı girmiş olaya kız kavgaları görmemiz yakındır Genişletmek için tıkla ... Her şeyi devletten beklememek lazım iyi yapmışsın. Evet diziden bayağı farklı gidiyoruz gelecek bölümlerde hızı arttıracağız.
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,197 Reaksiyon puanı 67,613 Puanı 1,061 Konum İstanbul 1 Ocak 2018 #63 Beni peşinizden koşturacağınıza elli defa okumuştunuz şimdiye kadar.ss @mrt-06 @xBUGRAx