'Ufak Tefek Cinayetler'in Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı,senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

Dizinin başrollerinde,Aslıhan Gürbüz,Gökçe Bahadır,Mert Fırat,Bade İşçil,Ferit Aktuğ,Tülin Özen,Yıldıray Şahinler,Ushan Çakır ve Osman Sonant gibi isimler yer alıyor.

"Ufak Tefek Cinayetler" yeni sezonuyla 18 Eylül Salı Akşamı Saat 20.00'de Star'da!

Kadın silip süpürecek bu sezon reytingleri. Bu dizi bu sezon Totalde 3-4 AB grubunda 5-6 bandında takılıp kalır
belki daha düşük.

Geçen sezon finali fiyaskoydu. Ölen kişide belli oldu. Edip'i öldüreni kim niye merak etsin. Ben bu sezon erken final yapacağını düşünüyorum. Erkenci Kuş harcanmasa bari şu dizi için.

Bu sezon şansı yok bence keşke erkenci kuş salı gününde kalsaydı

Kuş'a güle güle o zaman.
Mecburi nedenlerden dolayı yeni sezonu izleyemeyeceğim (daha doğrusu geç izleyeceğim) ama yine de heyecanla bekliyorum. Antilere bol çatlamalar.

Dizimiz utc bu sezonda yine iyi oranlar alarak düşman çatlatmaya devam edecek. Ab de survivor yokken 13 aldığımızı ve survivor gelince düştüğümüzü hatırlatırım. Yani Lale devri utc için yeniden yaşanacak bu sezon

Sapma sapan erkenci kuş dizisini salı gününde star tv nin bırakacağıı düşünmüyordu kimse heralde değil mi

Geçen sezon finali fiyaskoydu. Ölen kişide belli oldu. Edip'i öldüreni kim niye merak etsin. Ben bu sezon erken final yapacağını düşünüyorum. Erkenci Kuş harcanmasa bari şu dizi için.
Bu sezon çok daha iyi olacak ama. Reytinglerini arttırır

Merve için devam etmesini isterim ama senarist 20 bölüm saçmaladı bence umutlanma
Arzunun kızı rolünde ki kişi yani aslıhan benim okul arkadaşımdı. Geçen ondan tiyolar aldım. İnan bana g-zel bir sezon olacak. Ve ayrıca daha önce birçok kişiye dediğim şeyi son kez burda tekrarlayıp noktayı koyacağım
utc yi meriç dışında 4 kişi daha yazıyormuş dizinin bende bunu yeni öğrendim. Onlar 14. Bölümden sonra bir kavga sebebi ile ayrılmışlar ve tam 10 bölüm meriç tek başına diziyi yazmış. Sonra ekip değişik yeniden geldiğinde zaten seson finaline çok az bir süre kalmıştı. Yani bir nevi diziye nazar değdi. Sonra da bu değişimi toparlayamadılar. Sebebi buydu yani. O yüzden inan güzel bir seson olacak

Kadın silip süpürecek bu sezon reytingleri. Bu dizi bu sezon Totalde 3-4 AB grubunda 5-6 bandında takılıp kalır
belki daha düşük.
Kadın harici katılıyorum utc düşer bu sezon baya bu yıl ATV nin yılı kimse havalanmasın 🙂

belki daha düşük.

Olmamış için teşekkürler
@Dosi

@Dosi nasıl çalışmışım
yok artık 😱 7 diss ne demek 😱
Ben Çukur için benzer birşey yazdım kimse bana diss vermemişti
Halime acıyan @kerem diss vermişti ama artık rakibiz diye oda vermez

@MasacRE- fırsatı kaçırdın sanki
izlediğim dizi olduğu için birşey yazamam ben ama senin hala şansın var

Sağlam bir çalışmanın ürünü acaba başka hangi dizilere yürüsem