Ufak Tefek Cinayetler'e Ne Kadar Hakimsiniz?

Sen Merve gibi her şeyden haberdarsın, sana karada ölüm yok!

Bu kadar detayı aklında tutabilmek için Merve gibi bir hafızan ve entrika yeteneğin olması gerek. Eğer Merve olsaydın, sen de tüm sitenin hakimiyetini elinde tutardın, baksana tüm diziye hakimsin!

@sokak sanati

Hepimiz Mervenin askerleriyiz

Son düzenleme:
ay bu çıktı inanmıyorum @Aserat

Bu kadar detayı aklında tutabilmek için Merve gibi bir hafızan ve entrika yeteneğin olması gerek. Eğer Merve olsaydın, sen de tüm sitenin hakimiyetini elinde tutardın, baksana tüm diziye hakimsin!

Bende anlamadım yaw
Neyse abla benden sana hediye olsun ama sen hep Merve gibi ol

Arzu kadar saf ama bir o kadar iyi niyetlisin.

Dikkat etmemiş olabilirsin tabii. Sen belki de entrikalar dönerken gözlerini kapattın, kim bilir? Ama dikkatli olmanın zamanı gelmedi mi sence de? Elindekileri kaybetmemek için, kurt olmasan da kurtların nerelerde gezindiklerini bilmek lazım. Çok üzülürsün, bizden söylemesi.

Yok yahu ben Merve olamam asla hemde ben dikkatli ve iyi niyetli olmaya devam edeyim

Bana sa Merve çıktı.

Gerçekten her şeyden haberdarim

Sen Merve gibi her şeyden haberdarsın, sana karada ölüm yok!

Hiçbir bölümünü kaçırmayınca

Aslıhan kalp ben.

Sorular kolaydı.
Merve Queen çıktı bana da.