'Ufak Tefek Cinayetler' Tekrarlarıyla Yeniden Star TV'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
16x9_ufak_tefek_cinayetler.jpg

Star TV'nin Haziran ayında sezon finali yapan ve geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi ''Ufak Tefek Cinayetler'' tekrarlarıyla yeniden ekranlara geliyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini Meriç Acemi'nin üstlendiği; başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Bade İşçil, Tülin Özen gibi isimlerin yer aldığı dizi pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak.

'Ufak Tefek Cinayetler' pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 15.30'da Star TV'de!

Aferin Star akıllılık edip ikinciye yayınlamayı akıl ettin.

Umarım yeni sezonu adam akıllı yazarlar.
Tekrarlar iyi yeni izleyici açısından.

İlk tekrarlar da 15.30'da başlamıştı ama kötü reyting alınca 12.15'e almışlardı ve daha iyi gitmişti. Umarım bu sefer güzel gider. :)

Gündüz tekrarlarına birkaç kez denk gelmiştim ama çok kesinti yaptıkları için izleme hevesi kalmadı. :D

Uçma o kadar bence. Tmm ben de UTC fancığıyım ama çok çok zor.
Zor değil çünkü geçende demiştim utc yi en çok etkileyen survivordu ve o bu yıl olmayacak 2019 da başlar. O olmadan ab de 13 alan bir dizi bu sezonda en kötü rahatlıkla 10 küsür alacaktır

13. bölümden sonra baya bozmuştu, ona rağmen bırakmadım diziyi. Yeni sezonda daha az mantık hatası ve iyi bir senaryoyla bekliyoruz diziyi.