@sokak sanati 'nın yorumlarını özledikHhaha aynı şeyleri diyoruz aslında @sokak sanati ile ben yine şakaya vurup diyorum o benden beter çıktı
@sokak sanati 'nın yorumlarını özledikHhaha aynı şeyleri diyoruz aslında @sokak sanati ile ben yine şakaya vurup diyorum o benden beter çıktı
Hhaha hadi @sokak sanati ile sizin gönlünüz olsun ana başroller yüzünden yan oyunculara yazık oldu diyeyim@sokak sanati 'nın yorumlarını özledik
Aslıhanı sevdin de şu Bade'yi de sev artık yaAaa ben iyi oynamayı demiyorum işte ayoll o yan oyuncular için dizi falan izlemezler Ana başrol diye getirdiklerinin zaten katkısı yok bu diziyi Sürpriz Merve ayakta tuttu onu aldılar dizi bitti Diğer dizilerde de ne başroller çıkıyor ben ilk defa görüyorum 1 oyuncu gitti diye 7 reytinglerden 2 e düşen diziyi sizin dediklerinizin hepsinin kitlesini toplayın 2 zor etti
Deniz Çakırsız 10 alıyoruz Eşkiyam
Ezelden beridir gıcıktım ben bunaAslıhanı sevdin de şu Bade'yi de sev artık ya
İlk 50 saniyeye izlesene güleceksin pelin'e
Aaa baktım cnm İlk 3 bölümden bunun yüzünden bırakmıştım birazda hatırlarsan yorumlarımıİzleee
Aaa baktım cnm İlk 3 bölümden bunun yüzünden bırakmıştım birazda hatırlarsan yorumlarımı
Kimi diyorsun qızz.Çay çorba içen figuran kadında orda
Pelinin konuştuğu yokmu İlk 3 bölümde sadece yeme içme sahnelerinde görünüyorduKimi diyorsun qızz.
@sokak sanati çok fena buPelinin konuştuğu yokmu İlk 3 bölümde sadece yeme içme sahnelerinde görünüyordu
Beceremedik demek yerine daha tam iyileşmemesine rağmen diziye dönen, üstelik o haliyle bile oyunculuğun kitabını yazan kadına suç atmışlar resmen. Hadi Merve yokken toparlayamadılar diyelim (ki süreç daha iyi idare edebilirdi) ama o geldikten sonra Şebnem yazan da Aslıhan değildi herhalde. Merve'nin geldiği ilk bölümde yükselmişti ve 43. bölümdeki gereksizlikler olmasa belki daha farklı bir kader yaşayabilirdi. Çok yazık oldu.
Anlatacak çok şeylerimiz var deyip daha hiçbir şey anlatamamak. Olsun buda büyük başarı. @kerem @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx
Çok basit bi cevapta bile saçmalayan insanlar dizi yazıp yönetiyorlar.
İzlenmediği için bitti işte. Neyin tatavası bu.
İnş hortlamaz