'Ufak Tefek Cinayetler' Neden Final Yapıyor?

Aaa ben iyi oynamayı demiyorum işte ayoll o yan oyuncular için dizi falan izlemezler :F Ana başrol diye getirdiklerinin zaten katkısı yok bu diziyi Sürpriz Merve ayakta tuttu onu aldılar dizi bitti :F Diğer dizilerde de ne başroller çıkıyor ben ilk defa görüyorum 1 oyuncu gitti diye 7 reytinglerden 2 e düşen diziyi sizin dediklerinizin hepsinin kitlesini toplayın 2 zor etti :A :A :A

Deniz Çakırsız 10 alıyoruz Eşkiyam :F
Aslıhanı sevdin de şu Bade'yi de sev artık ya :A

İlk 50 saniyeye izlesene güleceksin pelin'e :F

İkinci sezon çok büyük hataydı, tek sezon olsaydı eminim daha tadında kalacaktı. Bu sezon eski tadı hiç alamadım ama yine de izledim... Maalesef senaristler batırdı, Meriç Acemi ne yapmaya çalıştı anlayamadık doğrusu. Tüm ekibin emeklerine sağlık.

Beceremedik demek yerine daha tam iyileşmemesine rağmen diziye dönen, üstelik o haliyle bile oyunculuğun kitabını yazan kadına suç atmışlar resmen. Hadi Merve yokken toparlayamadılar diyelim (ki süreç daha iyi idare edebilirdi) ama o geldikten sonra Şebnem yazan da Aslıhan değildi herhalde. Merve'nin geldiği ilk bölümde yükselmişti ve 43. bölümdeki gereksizlikler olmasa belki daha farklı bir kader yaşayabilirdi. Çok yazık oldu.
Anlatacak çok şeylerimiz var deyip daha hiçbir şey anlatamamak. :F Olsun buda büyük başarı. :A @kerem @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx
Çok basit bi cevapta bile saçmalayan insanlar dizi yazıp yönetiyorlar.:F
İzlenmediği için bitti işte. Neyin tatavası bu.:D

İçerde gibi 39 bölümlük ve tek sezonluk güzel bir dizi olabilirdi. Çukur'u izlediğim için birazda yapımcı üvey evlat gibi davrandı diyebilirim. Çok yazık oldu gerçekten. :(