'Ufak Tefek Cinayetler' Neden Final Yapıyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Mert Fırat, Osman Sonant, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Ushan Çakır, Duygu Sarışın, Tansu Biçer ve Hayal Köseoğlu'nun paylaştığı yapımın senaryo ekibi, dizinin final yapması hakkında Sina Koloğlu'na konuştu.

İşte o yazı:
Ufak Tefek Cinayetler, final bölümüyle Salı 20.00'de Star'da!

Beceremedik demek yerine daha tam iyileşmemesine rağmen diziye dönen, üstelik o haliyle bile oyunculuğun kitabını yazan kadına suç atmışlar resmen. Hadi Merve yokken toparlayamadılar diyelim (ki süreç daha iyi idare edebilirdi) ama o geldikten sonra Şebnem yazan da Aslıhan değildi herhalde. Merve'nin geldiği ilk bölümde yükselmişti ve 43. bölümdeki gereksizlikler olmasa belki daha farklı bir kader yaşayabilirdi. Çok yazık oldu.

Diziye Kiralık Aşk'taki baklavacı börekçi teyzeleri getirmişlerdi kimseye laf atmasınlar. Neyse artık Aslıhan Gürbüz'ü Çarpışma'ya bekleriz

2.sezona uzaması hataydı tek sezonluk bir iş olarak kalmalıydı senaristin saçmalıkları da dizinin sonunu getirdi

Senarist diziyi rezil etti hepsi bu. Bu sezonda ay yapım demişti devam edecekti ama ACEMİ senaristşmiz dizinin konusunun içine etti. Seyircisini dinlemeyen ketun pislik

Çok basit bi cevapta bile saçmalayan insanlar dizi yazıp yönetiyorlar.

İzlenmediği için bitti işte. Neyin tatavası bu.

Anlatacak çok şeylerimiz var deyip daha hiçbir şey anlatamamak.
Olsun buda büyük başarı.
@kerem @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx
Çok basit bi cevapta bile saçmalayan insanlar dizi yazıp yönetiyorlar.

İzlenmediği için bitti işte. Neyin tatavası bu.
Son yılların oyuncu kadrosu olarak en zayıf kadroya sahip dizisiydi sanırım cast yüzünden yazık oldu
@xemrexxx @serhatt

Ne başrol oyunculuğunu kaldırabilecek erkek ne başrol oyunculuğunu kaldırailecek kadın vardı toplamışlar tüm yan oyuncuları kadroya
Aslıhanın sürpriz şekilde tutan Merve karakteri olmasa ilk sezon ocaktan önce biterdi
O kurtardı bu yetersiz kadrolu diziyi oda ara verince bittiler

Castı çok iyi çiğdem abartma
Senaryo berbat

Castı çok iyi çiğdem abartma
Senaryo berbat
Gökçe ve o mal adam için kimse dizi falan izlemez cnm sonra Kavak Yllerinden Efenin abisi İçerde den alyanak @xemrexxx sümbülü
Ezelde ki gereksiz ecünnü sonra çay çorba içen ölüp giden ecünnü bunlar kim ayoll
Kim tanıyor bunları Aslıhanda öyle başrolluk birisi değildi ama sürpriz şekilde karakteri tuttu yoksa oda isim olarak iyi değil zaten ara verdiğinde 1 reytinge doğru gittiler çünkü Gökçelerin reytingide kitleside 0

Ben ilk 3 bölümü izleyince bunların aynısını demiştim sana

Evet gökçe ve mert fırat'ı bende beğenmiyorum

Bade işçil bu diziyle parladı

Evet gökçe ve mert fırat'ı bende beğenmiyorum

Bade işçil bu diziyle parladı
Aaa dizide Bade ve diğer ölen karakterleri ilgi çekici olabilir ama reytinli kitleli oyuncu değil bunlar cnm bir sen izlersin bir de o 2 reytingli kitle
Erkek oyuncuların hepsi yan oyuncu
Dizide ana başrol yok Gökçeyi Fıratı kim takıyor zaten Aslıhan çıktı dizi dağıldı Aslıhan kalsa 5 üstü alıyordu şuan dizi haziranıda rahat çıkarırdı

Aslıhan konusunda haklısın

Gökçe Mert konusunda bende sana katılıyorum ahlaksız ön plana çıkıyor
@sokak sanati ile analiz ettik iyice

Gökçe Bahadır hariç hepsi çok iyi oynuyoruz kadınlardan. @Çiğdem- abartıyor
Gökçe role hiç yakışmamış. İlk kez sevmedim rolünü kadının.
Aslıhan konusunda haklısın

Gökçe Mert konusunda bende sana katılıyorum ahlaksız ön plana çıkıyor
@sokak sanati ile analiz ettik iyice
Aaa ben iyi oynamayı demiyorum işte ayoll o yan oyuncular için dizi falan izlemezler
Ana başrol diye getirdiklerinin zaten katkısı yok bu diziyi Sürpriz Merve ayakta tuttu onu aldılar dizi bitti
Diğer dizilerde de ne başroller çıkıyor ben ilk defa görüyorum 1 oyuncu gitti diye 7 reytinglerden 2 e düşen diziyi sizin dediklerinizin hepsinin kitlesini toplayın 2 zor etti

Deniz Çakırsız 10 alıyoruz Eşkiyam